Ne pare rău,
acest produs
nu este în stoc
Vizualizează toate produsele din categoria Condroprotectori

CARE COLLAGEN – capsule ce conțin hidrolizat de colagen cu vitamina C. Se recomandă pentru a înbunătăți starea pielei și țăsutului conjuctiv. Acest produs conține colagen în formă hidrolizată ceea ce înseamnă biodisponibilitatea înaltă cu o concentrație de 500 mg , adăugător pentru a optimiza efectele colagenului este adăugată vitamina C. 

Colagenul este o proteină prezentă în mod natural în organism. Peilea și țesuturile conjunctive sunt formate din colagen. Cel mai important efect a colagenului este starea sănătoasă a pielei menținând-o fermă, tonifiată și elastică. Din păcate, sinteza colagenului în organism încetinește destul de repede în timp, începând cu vărsta de la 20 de ani în sus. În plus, alți factori precum poluarea aerului și stresul pot influența negativ asupra pielii. Prin urmare, este recomandat să administrați suplimente ce conțin colagen.  

Prezent în întregul corp, colagenul este implicat nu numai pentru piele, ci și în reînnoirea celulelor tendoanelor, ligamentelor și a tuturor celorlalte țesuturi conjunctive care ne întăresc corpul. Pe lângă formarea structurii celulare, colagenul întărește celulele și asigură vindecarea acestora. Acesta este motivul pentru care este important să stimulăm reînnoirea lor prin suplimentarea organismului cu colagen. 

Suplimentarea adăugătoare cu colagen fiind ideal pentru persoanele care doresc să-și întărească țesuturile conjunctive, beneficiile sale nu trebuie trecute cu vederea de către sportivi. În timpul antrenamentelor intense articulațiile asumă asupra sa un stres colosal, ceea ce la rândul său poate duce la traume. Colagenul poate ajuta la contracararea acestor efecte. Ajutând la reînnoirea structurii tendoanelor, articulațiilor și cartilajului, colagenul va întări și va limita leziunile minore legate de antrenamente.


Se administrează una capsulă pe zi.

Producător QNT Belgia 




Specificații principale
Producator
QNT
Produse vizualizate