Căști cu fir Sennheiser HD 400 PRO

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6397670
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6397670
Toate produsele
Când lucrați acasă sau în studio, sunetul pe care îl amestecați ar trebui să sune așa cum îl vor auzi ascultătorii dvs. Căștile de studio deschise HD 400 PRO oferă un sunet natural și precis pentru lucru detaliat cu sunetul dvs. caracteristic. Designul ușor și pernele de urechi din velur oferă confortul de care aveți nevoie în timpul sesiunilor lungi. În plus, cupele deschise și traductoarele în unghi oferă un sunet larg și transparent, făcând căștile HD 400 PRO o potrivire excelentă pentru cei care prețuiesc calitatea și claritatea mai presus de orice.

Căști de referință pentru sesiuni de mixare acasă și profesionale. Răspunsul în frecvență al căștilor HD 400 PRO a fost proiectat pentru a reproduce clar sunetul pe întreaga gamă, în special la gama joasă. Designul traductorului de colț oferă o calitate stereo unică a sunetului cu reproducerea surround a înregistrării mixte.
Cu alte cuvinte, căștile nu distorsionează semnalul audio în timpul redării. Căștile de referință HD 400 PRO reproduc sunetul analitic și sunt un instrument de zi cu zi fiabil pentru a vă satisface nevoile.
Iar căștile deschise oferă un sunet larg și transparent, recreând poziția optimă de ascultare găsită în studiourile de înregistrare de ultimă generație.

Excelentă sinergie de confort și precizie. Sesiunile de mixare sunt notoriu de lungi. Datorită greutății reduse, căștile HD 400 PRO vă permit să vă concentrați pe deplin pe un proiect de mai multe ore. Cupele pivotante, pernele de urechi din velur și o bentiță reglabilă oferă posibilitatea de reglare și confort, permițându-vă să vă potriviți cu precizie capul.
Traductoarele de 120 ohmi dezvoltate de compania noastră sunt reglate pentru o reproducere precisă și detaliată a înregistrărilor audio mixte. Magnetul de înaltă performanță al driverului oferă un sunet clar, în timp ce sistemul de amortizare controlează ventilația. Drept urmare, căștile reproduc un bas mai profund și atenuează distorsiunea care scade calitatea sunetului - o diferență pe care utilizatorii profesioniști o vor aprecia fără îndoială.

Cel mai bun mediu de amestecare. Cu dearVR MIX, expertul în sunet captivant Dear Reality transformă HD 400 PRO într-o cameră de mixare stereo virtuală de clasă mondială, cu o acustică atent concepută, folosind tehnologia de sunet surround de ultimă oră. Câștigați încredere și creați mixaje mai bune instalând plug-in-ul AAX/VST3/AU pe DAW și monitorizându-vă sesiunea în acustica studioului de referință sau în medii familiare, cum ar fi în mașina dvs. Datorită tehnologiei unice de compensare spațială a căștilor (SHC) de la Dear Reality, performanța sonoră a HD 400 PRO rămâne nelimitată într-un mediu de studio virtual, oferind o soluție de monitorizare care asigură că sunetul este transmis în mod fiabil către orice sistem de difuzoare - indiferent de tipul sau genul de producție.
Carcasă
Lungime cablu
3 m
Tip căști
over-ear
Scopul
de studio/pentru acasă
Mod de folosire
pe cap
Material pernă
stofă
Audio
Răspuns în frecvenţă
Sensibilitate
110 dB
Rezistenţă
120 Om
Numărul de emițători pe partea
1
Tehnologii de procesare a sunetului
Dear Reality(SHC)
Frecvența minimă
6 Hz
Frecvența maximală
38000 Hz
Informaţii generale
Altele
cablu răsucit
Greutate
240 g
Garanţie
24
Producător si model
Producator
Sennheiser
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate