Batonas crocant Sante cu nuci si migdale cu ciocolata 40g

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6400770
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6400770
Toate produsele

Baton crocant cu nuci si migdale cu strat de ciocolata 40g


Batonul crocant imbracat in ciocolata cu nuci si migdale este un produs din cereale pe baza de fulgi de ovaz cu nisip de porumb, intr-un invelis delicios de ciocolata neagra. Este o sursă bogată de carbohidrați complecși din cereale și fibre. Zahărul alb din batonul Crunchy a fost înlocuit cu zahărul din trestie. Crunchy Bar este o gustare gustoasă pentru fiecare zi, de mâncat la serviciu, la școală sau în călătorii.


INGREDIENTE:


Nuci 29,7% ( arahide , alune, fulgi de migdale 2%), sirop de glucoză, derivat din cereale 19% ( fulgi de ovăz , făină de porumb, făină de orez), ciocolată 18% (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgatori): lecitine ( soia ), E492; aromă naturală de vanilie), grăsime de palmier nehidrogenată*, umectant: sorbitoli; glucoză cristalină, zahăr nerafinat din trestie, aromă, regulator de aciditate: acid citric; emulgator: lecitine ( soia ); sare de mare.


* Obținut din plantații controlate de palmieri de ulei, deci nu reprezintă o amenințare pentru pădurile tropicale și pentru locuitorii acestora.


Greutate neta: 40 g

Specificații principale
Producator
Sante
Forma
N/A
Tara
Polonia
Producator
Sante
Tip / Subcategorie
Alte produse cu vitamine, combinații
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate