Batonas proteic cu arahide GO ON Energy 50g

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6400772
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6400772
Toate produsele

Sante Baton GO ON Energy Bar 50g


GO ON Energy batonas cu nuci, acoperit în ciocolată cu lapte, este o bară energetică delicioasă pentru persoanele active. Îmbogățit cu vitamine, magneziu și guarana, oferă toate substanțele nutritive esențiale necesare oamenilor din mers. Creat pentru toți cei care iubesc sportul și … un moment de plăcere nutty cu un pic de caramel. GO ON Energy batonas este o gustare rapidă pentru persoanele active.


Aroma: Peanuts & Caramel


Componenta:


-conținut ridicat de până la 7 vitamine: C, E, niacină, tiamină, acid pantotenic, B6 și B12


-sursa de magneziu


-conține extract de guarană și cofeină – poate înlocui o ceașcă de cafea!


Ai nevoie de sprijin în timpul antrenamentului? Niacina, tiamina, vitamina B5 (acid pantotenic), vitamina B6 și vitamina B12 îmbunătățesc metabolismul energetic *. Vitamina C ajută la buna funcționare a sistemului nervos *.


GO ON nut-caramel  batonas de energie are o compoziție și un gust care merită o medalie!


GO ON nut-caramel batonas este o gustare sănătoasă, de care vă puteți bucura fie în timpul sau după exercițiu, cât și în orice moment al unei zile petrecute activ. GO ON – mereu înainte!


Produsul conține cofeină și, prin urmare, nu este recomandat copiilor și femeilor însărcinate


* O porție de 50 g (o ciocolata) consumată regulat ca parte a unei diete echilibrate corespunzător și a unui stil de viață sănătos vă va ajuta să obțineți un astfel de efect asupra sănătății.


INGREDIENTE:


Alune 25,5%, ciocolată cu lapte 25% (zahăr, unt de cacao, lapte integral praf, masă de cacao, grăsime anhidră din lapte, emulsionant: lecitine (soia); aromatizare naturală cu vanilie), sirop de glucoză, făină: orez, porumb; umectanți: glicerol; maltodextrină, zahăr de trestie neterminat, ulei de floarea soarelui, caramel 2,4% (sirop de glucoză, zahăr), lapte praf degresat, sare de mare, aromatizare naturală, emulsionant: lecitine (soia); substanțe îmbogățitoare: citrat de magneziu, vitamina C, niacină, vitamina E, acid pantotenic (B5), vitamina B6, tiamina (B1), vitamina B12; extract de guarana 0,5% (maltodextrină, extract natural de guarană, cofeină naturală 0,05%).


Greutate netă: 50g

Specificații principale
Producator
Sante
Forma
N/A
Tara
Polonia
Producator
Sante
Tip / Subcategorie
Alte produse cu vitamine, combinații
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate