Batonas cu arahide si caramela GO ON Protein 50g

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6400773
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6400773
Toate produsele

Baton proteic 20% GO ON cu arahide 50g


Batonul proteic GO ON cu nuci, imbracat in ciocolata desert, este un baton delicios pentru sportivi care invinge impotriva altor dulciuri. Bogat în proteine ​​nutritive din zer WPC 80 și îmbogățit cu vitamine, oferă nutrienți esențiali pentru persoanele active fizic. Creat pentru toți cei care iubesc sportul și... un moment de plăcere. Batonul proteic GO ON este o gustare rapidă pentru persoanele active.


Componenta:


-conține proteine ​​– 22,3%  proteină completă WPC 80


-sursa de 7 vitamine: C, E, niacina, tiamina, acid pantotenic, B6 si B12


-inulină adăugată (5,2%) – un prebiotic din sursă naturală


-sursă de fibre alimentare


-sirop de glucoză (în loc de fructoză sau glucoză-fructoză)


-ulei de palmier neîntărit, obținut din plantații controlate de palmier de ulei care nu amenință nici pădurile tropicale, nici locuitorii acestora


Ai nevoie de sprijin în timpul antrenamentului? Proteinele contribuie la creșterea masei musculare*. Niacina, tiamina, vitamina B5 (acid pantotenic), vitamina B6 și vitamina B12 îmbunătățesc metabolismul energetic*. Vitamina C ajută la buna funcționare a sistemului nervos*.


Batonul proteic GO ON este o gustare proteică de care te poți bucura fie în timpul sau după exercițiul tău și în orice moment al unei zile petrecute în mod activ. GO ON – întotdeauna înainte!


* Deja un baton proteic GO ON consumat regulat ca parte a unei diete echilibrate corespunzator si a unui stil de viata sanatos te va ajuta sa obtii un astfel de efect asupra sanatatii.


INGREDIENTE:


Ciocolată 25% (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgatori: lecitine ( soia ), E492; aromă naturală de vanilie), concentrat proteic din zer WPC 80 ( lapte ) 22,3%, sirop de glucoză, inulină, grăsime de palmier nehidrogenată, agent de fermitate: maltitol; arahide 5%, umectant: sorbitoli; substanțe de îmbogățire: citrat de magneziu, vitamina C, niacină, vitamina E, acid pantotenic (B5), vitamina B6, tiamină (B1), vitamina B12; aromă, emulgator: lecitine ( soia) .


Poate contine gluten si alte nuci .


Greutate: 50g


 

Specificații principale
Producator
Sante
Forma
N/A
Tara
Polonia
Producator
Sante
Tip / Subcategorie
Alte produse cu vitamine, combinații
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate