Sebocalm Innovation Premium Booster 10% Vitamin C 30ml

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6407746
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6407746
Toate produsele

Sebocalm Innovation Booster 10% Vitamin C 30ml


Ajută la luminarea petelor solare și la hiperpigmentare


Booster cu o formula unica, concentrata, fara apa, cu o capacitate de absorbtie eficienta si foarte mare, potrivita tenului uscat si matur care necesita restaurare. Boosterul contine 10% vitamina C pura, ajuta la luminarea petelor solare si hiperpigmentarea, incurajeaza productia de colagen si elastina, pentru o piele mai fina si mai supla.


 


Ajută la reducerea aspectului ridurilor și cutelor, îmbunătățește textura pielii și oferă pielii un aspect mai strălucitor.


Boosterul conține ulei de primulă, care conțin acid linoleic și acid gamma linoleic, care sunt acizi din familia omega-6 care sunt eficienți în îmbunătățirea structurii și elasticității pielii.


Combinația dintre vitamina C pură și uleiul de primulă, în concentrația optimă în booster, ajută atât la luminarea petelor solare, cât și la întinerirea și hrănirea celulelor pielii, aceste două beneficii vor oferi pielii un ton uniform și o textură netedă.


Boosterul conține ulei de măceș, care menține echilibrul acidității pielii și ulei de marula, care este de patru ori mai bogat în vitamina C decât portocala. În plus, fulgii de ovăz sunt deosebit de bogati în antioxidanți și acizi grași esențiali.


Fără parbane, fără petrochimice dăunătoare, fără siliconi, fără conservanți, fără parfum.


Potrivit unui studiu, după utilizarea produsului timp de 56 de zile, veți observa o schimbare a pigmentării și luminarea petelor solare de pe pielea feței.

Specificații principale
Producator
SeboCalm
Tara
Israel
Tip / Subcategorie
Antirid
Producator
SeboCalm
Forma
Ser
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate