Soavi Spray copii Baby Zinco sub scutec 100ml

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6423961
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6423961
Toate produsele

Soavi Spray pt copii  Baby Zinco (sub scutec) 100ml


TESTAT DERMATOLOGIC


Soavi Baby Spray este un spray concentrat, cu oxid de zinc 10% si cu proprietati excelente de protectie a epidermei. Formula cremoasă formează o barieră hidratantă asupra pielii și ajută la prevenirea înroșirii cauzate de utilizarea scutecelor. Sprayul asigura igiena maxima si dulceata in aplicare intrucat nu este necesara intinderea produsului, in plus doar 2 spray-uri la schimbarea scutecului sunt suficiente, asigurand astfel economii semnificative. Se aplica pe pielea curata. Este potrivit și pentru pielea delicată a persoanelor în vârstă.


Proprietăți


Spray-ul ajută la prevenirea înroșirii cauzate de utilizarea scutecelor. Vaporizarea cu spray are nenumărate avantaje.


Vaporizarea este rapidă și ușoară. Nu este necesar să răspândiți produsul și aplicarea doar cu o mână.


Vaporizarea este igienica. Produsul este închis și nu vă folosiți mâinile pentru a ridica produsul necesar.


Vaporizarea permite economii mai mari de produs. De fapt, se folosește doar cantitatea necesară. Două pulverizări sunt suficiente pentru a acoperi întreaga zonă de schimbare a scutecului. Cu 100 ml poti face pana la 300 de aplicatii.


Compoziţie


Aqua, triglicerid caprilic/capric, oxid de zinc, acid stearic, stearat de gliceril, alcool cetearilic, ceteareth-25, fenoxietanol, etilhexilglicerină. Nu există coloranți, parfumuri, parabeni și alcool.


Indicatii


Igiena și prevenirea înroșirii cauzate de utilizarea scutecelor. Vaporizarea permite o aplicare usoara, igienica si nedureroasa pe pielea inrosita si iritata a copiilor. Ingredientele formează o barieră protectoare pe epidermă. Acest film protector garanteaza protectia pielii sensibile de elementele iritante precum fecalele si urina. Soavi Baby Spray are un efect calmant și liniștitor și ajută la prevenirea iritațiilor. Soavi Baby Spray este un produs cosmetic de uz extern.


Cum se utilizează


Agitați înainte de utilizare, pulverizați pe pielea curată la o distanță de 5-10 cm. Vaporizarea creează o barieră subțire și uniformă. Poate fi folosit de mai multe ori pe zi, acolo unde este necesar. Uz extern, a nu se utiliza pe pielea deteriorata, a se evita contactul cu ochii, in caz de iritatii consultati medicul, a nu se lasa la indemana copiilor, a se pastra la loc racoros si uscat intre 15 °C si 25 °C.


Producatorul:


FARMAC-ZABBAN S.P.A.- ITALIA

Specificații principale
Producator
Farmac Zabban SPA
Forma
N/A
Producator
Farmac Zabban SPA
Tara
Italia
Tip / Subcategorie
Pentru Baie
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate