Cască cu fir Sennheiser HD 599

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6437352
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6437352
Toate produsele
Sennheiser HD 599 cu design acustic deschis oferă sunet natural și surround. Căști supraear premium care sunt extrem de confortabile datorită pernelor lor mari și moi, HD 599 este modelul de top al noii serii Sennheiser HD 500.
Ca o continuare directă a apreciatei serie HD 500, noul Sennheiser HD 5s oferă, de asemenea, o manoperă tradițională de înaltă calitate și un sunet excelent. Designul lor se bazează pe sistemul patentat E.A.R. de Sennheiser. (Rafinament acustic ergonomic), datorită căruia fluxul audio din căști este direcționat exact către canalele urechii utilizatorului. Designul ultramodern este un alt semn distinctiv al modelelor din seria HD 5. Extrem de atractiv, ergonomic și confortabil, HD 5 vă permite să explorați noi fațete ale muzicii cu plăcere pură.
Sennheiser HD 599 există pentru a reproduce sunet de înaltă calitate. Cupele lor masive în exterior, cu perne de urechi voluminoase, moi (și, de altfel, înlocuibile) nu pun niciodată presiune asupra urechilor. Căștile rămân bine în poziție și nu provoacă niciun inconvenient. Prin urmare, nimic nu vă va distrage atenția de la muzica preferată. Puteți asculta comod piesă după piesă timp de multe ore, iar HD 599 vă va surprinde întotdeauna.
HD 599 este unul dintre acele cazuri rare în care calitatea poate fi auzită, văzută și simțită. Fiecare element de design, de la căptușeala bine cusată pe cap până la căștile gri mat, demonstrează că aceste căști sunt realizate cu toată atenția până și la cel mai aparent detaliu nesemnificativ. Iar culoarea fildeș servește drept fundal pe care aceste atingeri aproape imperceptibile sunt adunate într-un singur model, iar designul HD 599 dobândește integritatea caracteristică unui lucru de înaltă calitate și practic.
Carcasă
Lungime cablu
3 m
Tip căști
over-ear
Scopul
universal
Mod de folosire
pe cap
Material pernă
stofă
Audio
Răspuns în frecvenţă
Sensibilitate
106 dB
Rezistenţă
50 Om
Diametrul emițătorilor
38 mm
Numărul de emițători pe partea
1
Frecvența minimă
12 Hz
Frecvența maximală
38000 Hz
Informaţii generale
Greutate
250 g
Garanţie
24
Producător si model
Producator
Sennheiser
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate