FINAL SALE - Adidasi de alergare JOMA - R.VICTORY 2201 BLACK GOLD

joma-sport.md
Contactele vânzătorului
str. Sarmizedjetusa 26, str. Mircea cel Batrin 11, str. Nicolae Costin 62
www.joma-sport.md
6444375
Toate produsele
078940000 (Ботаника)
068400001 (Чеканы)
069930000 (Буюканы)
Contactele vânzătorului
str. Sarmizedjetusa 26, str. Mircea cel Batrin 11, str. Nicolae Costin 62
www.joma-sport.md
6444375
Toate produsele

Descriere
Pantofi de alergare pentru bărbați. Un model complet îmbunătățit care se adaptează mai bine nevoilor alergătorului. Ele oferă un pas natural și echilibrat, deoarece se adaptează atât la impactul piciorului, cât și la nevoile tale. Calitate testată de alergători profesioniști.

Partea superioară este realizată dintr-un material textil special cu finisaj jacquard și este sudată dintr-un material sintetic folosind sistemul JOMA SPORTECH, care asigură o potrivire confortabilă și lejeritate pantofului. Are mici perforații în materialul de tăiere care facilitează ventilația transpirației datorită tehnologiei VTS, care menține piciorul rece în timpul exercițiului, evitând disconfortul.

Talpa intermediară este fabricată din phylon de înaltă calitate care absoarbe șocul la aterizare și oferă stabilitate. Unitatea de gel PULSOR din călcâi oferă o amortizare îmbunătățită și îmbunătățește mișcarea. Arcul este echipat cu sistemul STABILIS, care asigura o stabilitate perfecta si previne rasucirile inutile in aceasta zona.

Talpa exterioară este realizată din cauciuc DURABILITY de înaltă calitate, rezistent la abraziune. Dispun de tehnologia FLEXO pentru un pantof flexibil și lovire naturală a piciorului.


Caracteristici

Talpa din cauciuc este DURABILĂ cu acoperire FLEXO.


Tehnologia de informație

Ritm blând: peste 5 picioare 30 inci pe kilometru.


Tehnologii


Specificații principale
Related products
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate