Immortelle crema hidratanta de noapte 50ml

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6451761
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6451761
Toate produsele

Immortelle crema hidratanta de noapte 50ml


Crema hidratanta de noapte este o parte indispensabilă a îngrijirii de zi cu zi


Aproape nici-o componentă a îngrijirii feței este la fel de importantă ca curățarea de seară și aplicarea produsului potrivit. După demachiere, spălare și demachiere temeinică, pielea așteaptă cu nerăbdare să fie răsfățată intens cu crema de noapte OLIVAL. Se absoarbe rapid fără a lăsa o peliculă lipicioasă.


Imediat ce o aplici, crema de noapte OLIVAL are un efect revigorant, revigorant si relaxant. Oferă pielii hidratare peste noapte, o revitalizează și o protejează în timpul somnului. Pielea se poate regenera și este vizibil mai netedă, moale și suplă dimineața.


Cremă de noapte foarte bogată, cu ingrediente valoroase


Crema este îmbogățită cu substanțe valoroase. Formula sa vegană conține uleiuri organice de origine naturală:


·         Uleiul de măsline este foarte bine absorbit de piele și este considerat un agent anti-îmbătrânire eficient datorită conținutului său ridicat de vitamina E și acizi grași nesaturați. Are efect de hidratare, netezire și hidratare.


·         Uleiul de susan este bogat în acid linoleic, vitamine și antioxidanți care protejează împotriva radicalilor liberi dăunători. Uleiul are, de asemenea, un efect calmant și liniștitor asupra pielii stresate.


·         Uleiul de sâmburi de caise are un efect similar, lăsând o senzație catifelată pe piele. De asemenea, calmează pielea stresată a feței și asigură un echilibru de hidratare sănătos și echilibrat.


·         De asemenea, extractele de mușețel și aloe vera hrănesc, îngrijesc și regenerează pielea feței.


Uleiul esențial de imortelle ca cel mai important ingredient activ


O componentă esențială a cremei OLIVAL este uleiul de imortelle. Planta condimentată a fost un agent medicinal și cosmetic de secole. Uleiul său esențial miroase cald, aromat și poate avea un efect pozitiv asupra psihicului. Este, de asemenea, antibacterian, antiinflamator și antioxidant.


Immortelle înseamnă nemuritor. În consecință, uleiul are proprietăți extrem de de întinerire și regenerare. Stimulează reînnoirea pielii, strânge țesuturile și reduce ridurile.


Compatibilitate bună fără testare pe animale și fără aditivi critici


Ca toate produsele din linie, crema de noapte OLIVAL fabricată în Croația nu conține ingrediente de origine animală și este produsă fără testare pe animale. De asemenea, crema nu conține aditivi critici, cum ar fi silicon, microplastice, parabeni, parfum, uleiuri minerale și PEG (polietilen glicoli sintetici nocivi). Desigur, crema este certificată NATRUE, ceea ce înseamnă că în afară de apă conține doar substanțe naturale, aproape naturale și identice cu natura. 100% vegan.


Aplicare: Crema de ingrijire de noapte OLIVAL este potrivita pentru barbati si femei si este bine tolerata de toate tipurile de piele. Trebuie masat ușor pe pielea feței și a gâtului seara, după curățarea cu gelul de curățare OLIVAL.

Specificații principale
Producator
Olival
Tara
Croatia
Tip / Subcategorie
Cremă pentru față
Producator
Olival
Forma
cremă
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate