Professional Ser fata peptide 30ml

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6452254
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6452254
Toate produsele

Professional Ser fata peptide 30ml


Ser cu peptide P OLIVAL PROFESIONAL


Peptid Serum P este un ser de față anti-îmbătrânire eficient. Promovează producția proprie de colagen a organismului și reduce ridurile cu rezultate clar vizibile! Efectul se bazează pe peptide. Ce sunt peptidele? Peptidele sunt proteine ​​puternice anti-îmbătrânire care pun pielea în alertă atunci când are nevoie să producă mai mult colagen. În acest fel, ele stimulează producția naturală de colagen a pielii. Poți vedea asta și poți simți și tu. Olival professional constă dintr-un complex de două tipuri complementare de peptide: Matrixyl 3000 și Matrixyl Synthe 6. Acidul hialuronic și aloe vera sunt alte ingrediente active care îngrijesc pielea. Peptide Serum P atenuează semnele îmbătrânirii premature a pielii, cum ar fi ridurile și liniile mici.


EFICACITATE ȘI REZULTAT


Ca proteine ​​anti-îmbătrânire, peptidele sunt o componentă indispensabilă a îngrijirii pielii care este menită să contracareze îmbătrânirea pielii. Dar Peptide-Serum P nu numai că împrospătează pielea, ci ajută și la arsuri, vergeturi inestetice de pe stomac și probleme de cicatrice. Deoarece este excelent pentru reducerea leziunilor generale ale pielii. Textura netedă a pielii pentru un aspect tineresc. Fața și gâtul se vor simți din nou moi și suple! senzație de umezeală. Poți simți clar cum este hidratată pielea ta. Prin urmare, produsul poate fi folosit nu numai pentru modificări vizibile ale pielii, ci și ca îngrijire hidratantă și preventivă.


INGREDIENTE


Serul bogat, hrănitor, cu peptide și aminoacizi valoroși revitalizează pielea prin stimularea și promovarea producției de colagen a pielii. Cu complexul său din cele două tipuri de peptide, Matrixyl 3000™, Matrixyl Synthe 6™, precum și acid hialuronic și aloe vera, Peptid Serum P nu numai că atenuează semnele îmbătrânirii premature a pielii, dar este potrivit pentru toate tipurile de modificări ale pielii. Contracarează pierderea strălucirii, elasticității și umidității, previne ridurile și liniile. De asemenea, este ideală ca îngrijire preventivă hidratantă pentru modificări vizibile ale pielii.

Aplicare: Aplicati serul de doua ori pe zi, dimineata si seara, pe fata, gat si decolteu
Specificații principale
Producator
Olival
Tara
Croatia
Tip / Subcategorie
Antirid
Producator
Olival
Forma
ser
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate