Monitor bebe Beaba B930330 Zen Premium

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6465675
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6465675
Toate produsele
Noua dezvoltare de la Beaba - monitor pentru bebelusi video ZEN PREMIUM 2 in 1! Și mai modern și inovator, deoarece combină capacitatea de a-ți urmări copilul acasă prin monitorul inclus și în exterior, de oriunde în lume, prin intermediul smartphone-ului tău, cu aplicația mobilă BÉABA® Zen Connect.
2 moduri de transmisie a datelor - semnal radio cu o frecventa de 2,4 GHz si Wi-Fi.

Are o cameră cu unghi larg - rotație de 360° în diferite direcții, în sus și în jos, imagine Full HD 1080p și vedere pe timp de noapte în infraroșu. Toate acestea oferă o observație panoramică excelentă zi și noapte.

Monitorul - ecran HD 720p, dimensiune 5' - are o interfață simplă și intuitivă: oferă o calitate excelentă a imaginii și confort de vizualizare.

Aplicație mobilă gratuită dedicată pentru telefoanele IOS și Android: permite părinților să-și urmărească copilul oriunde s-ar afla în Full HD 1080p. Există o înregistrare și salvare a fotografiilor și videoclipurilor pe telefon sau în aplicație.

Când lumina este limitată, monitorul pentru bebeluși activează automat vederea nocturnă cu infraroșu, ceea ce vă permite să nu pierdeți copilul din vedere nici măcar noaptea.
Comunicarea audio bidirecțională permite părinților și copilului să se audă reciproc din camere diferite, în plus, bebelușul vă poate suna în aplicația mobilă dacă sunteți departe de casă, în timp ce apăsați doar 1 buton de pe monitorul pentru bebeluși.

Monitorul video pentru bebeluși are o serie de alte funcții suplimentare: termometru și hidrometru, ceas cu alarmă, cronometru pentru masă, trei cântece de leagăn, zgomot alb.
Șapte moduri de luminozitate a ecranului.
Zoom x2, x4 - vă permite să măriți imaginea la dimensiunea dorită. Această caracteristică vă va ajuta să vedeți în detaliu ce face copilul.

Detectarea mișcării și a sunetului - Funcția VOX (alarma inteligentă, declanșată special de plânsul și plânsul copilului) asigură o conexiune constantă și fiabilă.

Conectivitate nelimitată pentru utilizatorii de telefonie mobilă cu aplicația BÉABA® Zen Connect: aceasta permite ca monitorul pentru bebeluși să fie folosit oriunde prin WIFI sau rețea celulară. Principalul lucru este că blocul video pentru copii în sine ar trebui să fie în rețea și să aibă o conexiune WIFI bună.

Monitorul video pentru bebelusi are o raza de actiune de pana la 300 de metri in spatiu deschis, 50 de metri in interior, potrivit pentru o casa cu mai multe etaje.

Monitor pentru părinte fără fir cu autonomie a bateriei de până la 8 ore.

Bloc video pentru copii, trebuie să fie întotdeauna conectat la rețea atunci când este utilizat (se livrează cu un adaptor de rețea de 5V, lungime cablu 2 m)

Blocul video pentru copii trebuie să stea pe o suprafață plană; kitul include un suport de tavan sau de perete.

Monitorul video pentru copii poate reda vizualizarea înregistrată, pentru aceasta trebuie să instalați un card de memorie (micro SD, neinclus).

Îngrijire: ștergeți cu o cârpă umedă sau un prosop de hârtie. Nu folosiți solvenți, detergenți chimici, spray-uri sau detergenți.

AVERTIZARE:
Pentru a evita orice risc de sufocare, este important să vă asigurați că un copil nu poate ajunge la cablul unității video. AMPLAȚI-L LA MINIM 1 METRU DE COPILUL DVS.
Principale
Distanta de operare
300 m
Senzor de temperatură
da
Tip
video monitorizare
Specificații principale
Producator
Beaba
Model
B930330 Zen Premium
Imagine
Display
da
Tip display
color
Ecran
5
Comunicaţii
Tip de legătură
comunicare bidirecțională
Control cu smartphone
Control
Android, IOS
Сontrol de pe smartphone (Smart Home)
da
Funcţii
Comunicare bilaterală
da
Senzor de mișcare
da
Indicaţie
Cântece de leagăn
da
Indicator
temperatură din odaie; nivel de zgomot;
Viziune de noapte
da
Alimentare
Tip alimentare
reţea / acumulator
Durată de funcţionare
480 minute
Carcasă
Control de volum
da
Material carcasă
plastic
Informaţii generale
Culoare
alb
Greutate
236 g
Inclus în set
unitate părinte / unitate copil
Garanţie
24
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate