Ne pare rău,
acest produs
nu este în stoc
Vizualizează toate produsele din categoria Vitamine şi minerale

Îmbunătățește circulația venoasă, micro-circulația și ameliorează simptomele greutatăți picioarelor

30 comprimate – fiecare 1100 mg

Diosmină, Hesperidină, Vitamina C, Bromelaină, extract de mătură de măcelar și sâmburi de struguri. Oferă nutrienți naturali cu efecte benefice asupra microcirculației  și circulației venoase 

Recomandat pentru
- slăbiciune capilară 

- picioare obosite și grele 

- retenție de lichide din cauza circulației deficitare 

Capillarex® contine mai multe substante naturale: Diosmina, Hesperidina din citrice, cu Vitamina C si Bromelaina, enzima ananasului.
Produsul contine si extract uscat de Vitis Vinifera, seminte si extract uscat de Ruscus aculeatus, substante naturale active asupra microcirculatiei, circulatiei venoase si vaselor de sange. Capillarex® nu conține gluten (Fără gluten), de aceea este potrivit și pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau intoleranță la gluten.

Indicatii

Efect bun asupra circulației venoase3 și contrastează hemoroizii datorită Ruscus Aculeatus. Ajută microcirculația, greutatea picioarelor și aparatul cardiovascular datorită semințelor de Vitis Vinifera. Formarea regulată a colagenului ajută vasele de sânge datorită vitaminei C. Efect antioxidant datorită semințelor de Vitis Vinifera și vitaminei C.

Instructiuni de folosire

Luați 1-2 comprimate pe zi, de preferință între mese. Vă recomandăm să repetați un ciclu de tratament de 2-3 luni pentru a maximiza rezultatele.

Specificații principale
Producator
EthicSport
Produse vizualizate