Suport auto Maclean MC-326

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6526063
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6526063
Toate produsele
Suport magnetic pentru smartphone - Maclean MC-326
MC-326 este un suport magnetic universal pentru toate tipurile de smartphone-uri. Un magnet puternic combinat cu operarea cu o singură mână asigură ușurință în utilizare și mai multă siguranță în timpul conducerii. Vizualizarea în timpul conducerii este nelimitată și vă puteți folosi smartphone-ul fără probleme, de exemplu în scopuri de navigare.

Atașare suport: clema de pe spatele suportului este folosită pentru a-l atașa la grila de aerisire a vehiculului dumneavoastră. Tampoane suplimentare din silicon din interiorul clemei protejează grila de ventilație de zgârieturi și alte daune.

Pericol! Acest suport este potrivit doar pentru ventilație orizontală! Vă rugăm să verificați tipul de grătar de ventilație din vehiculul dumneavoastră înainte de a cumpăra. În galeria de imagini veți găsi o selecție largă de exemple de compatibilitate și incompatibilitate a sistemelor de ventilație.

Suport pentru smartphone: o placă metalică autoadezivă se fixează pe spatele smartphone-ului sau al carcasei telefonului. Puteți folosi această placă metalică pentru a atașa telefonul mobil la suport în orice moment și pentru a-l scoate din nou cu ușurință, fără prea mult efort. Magnetul este prevazut si cu un strat de silicon pentru a preveni zgarieturile pe telefon.
Brand
Brand
Maclean
Principale
Destinat
pentru telefon
Tip
suport telefon
Specificații principale
Producator
Maclean
Model
MC-326
Dimensiuni și greutate
Greutate
0.035 kg
Informaţii generale
Material
metal / plastic
Dimensiuni (LxÎxA), mm
10x120x100
Culoare
negru
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate