Smartphone Samsung A515/64 Galaxy A51 Blue

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6532494
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6532494
Toate produsele
Vă prezentăm noul Galaxy A51 - un smartphone cu un ecran mare nelimitat și cu funcții foto largi.

Ecranul nelimitat Galaxy A51 vă permite să experimentați efectul cufundării maxime. Acum puteți juca, viziona filme, naviga pe net și multitask fără întrerupere pe un ecran sAMOLED luminos de 6,5 inci cu rezoluție FHD+.
Cufundați-vă în conținut cu ajutorul capului, datorită cadrului subțire al afișajului și a zonei maxime de spațiu utilizabil.

Camera principală de 48MP este proiectată pentru imagini cu rezoluție ultra luminoasă și clară, zi și noapte. O cameră de 12MP ultra-largă, cu un unghi de vizualizare de 123 ° vă permite să luați peisaje magnifice și să faceți fotografii de grup.
Pentru a aproxima cele mai mici detalii, utilizați camera de 5MP pentru fotografie macro și pentru a crea portrete frumoase cu efect de estompare a fundalului, treceți la camera de 5MP cu senzor de adâncime și suport pentru modul Live Focus.

Capturați întreaga lume cu o cameră ultra-largă cu un unghi de vizualizare ultra-larg. Și datorită camerei principale de 48MP, imaginile dvs. vor fi luminoase și clare în orice moment al zilei sau al nopții.

Camera foto de 5 MP(F=40mm) vă permite să realizați fotografii clare de aproape, surprinzând cele mai fine detalii ale obiectelor.
Utilizați modul „Live Focus” și reglați gradul de estompare a fundalului pentru a evidenția subiectul principal și a îmbunătăți nivelul impactului vizual.

Camera ultra-grozavă Galaxy A51 și un software inteligent vă permit să înregistrați videoclipuri la nivel profesional, cum ar fi camerele de acțiune.
Creați videoclipuri vibrante și pline de viață chiar și în timpul celor mai amețitoare aventuri, datorită Super Stabilizarea Sistemului.

Camera de 5MP cu senzor de adâncime vă permite să reglați nivelul de claritate atât înainte cât și după fotografiere.
Designul îmbunătățit al camerei de 5MP cu senzor de adâncime va ajuta la eliminarea zgomotului de fundal nedorit din fotografii pentru a le face să pară mai profesionale.

Visezi la un selfie cool? Rămâneți în centrul atenției cu camera frontală de 32MP, care garantează imagini clare și de înaltă rezoluție. Incetosarea moale a fundalului în modul „Auto-focus” nu vă va lăsa neobservată în fotografie.

Galaxy A51 este echipat cu un procesor rapid și spațiu de stocare spațios. Un procesor îmbunătățit cu 8 nuclee și o RAM de mare viteză asigură funcționarea lină și eficientă a oricărei aplicații.
Descărcați mai multe și ștergeți mai puțin datorită 64 GB și 128 GB memorie internă. Și cu un card microSD de până la 512 GB, puteți stoca și mai mult conținut.

Maximizați performanța de joc a smartphone-ului dvs. cu aplicația Game Booster. Interfața ușor de utilizat a programului facilitează controlul întregii gameplay-uri. Game Booster oferă o grafică mai lină și o mișcare mai naturală a obiectelor în jocuri.
Și analizând acțiunile dvs., aplicația optimizează consumul bateriei și grăbește încărcarea jocului, astfel încât să vă puteți bucura de mai mult timp.
Imagine
Tip display
Gorilla Glass 3
Display
capacitive multitouch
Aspect imagine
20:9
Ecran
6.5 inch
Tip display
AMOLED
Tehnologie sensor
Super AMOLED
Diapazoanele ecranelor
6-6,9
Rezolutie ecran, pixeli
2400x1080 Full HD+
Camera principala
Autofocus
da
Rezoluția video
3840x2160 4K
Numărul de camere (principale)
4
Bliț încorporat
da
Alte caracteristici
48 MP, f/2.0, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF + 12 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide), 1.12µm + 5 MP, f/2.4, 40mm (telephoto), dedicated macro camera + 5 MP, f/2.2, (wide), 1/5.0", 1.12µm, depth sensor
Rezoluția foto (principala)
48 Mp
Stabilizare
da
Camera frontala
Rezoluția video
1920x1080 FullHD
Numărul de camere (frontale)
1
Rezoluția foto (frontala)
32 Mp
Alte caracteristici
32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm
Performanţă
Capacitate memorie operativa
4 Gb
Extindere până la
512 Gb
Memorie internă
64 Gb
Număr de nuclee procesorului
8 (Octa-Core)
Procesor grafic(GPU)
Mali-G72 MP3
Slot pentru card
microSD
Frecventa procesorului
Procesor
Exynos 9611 (10nm)
Comunicaţii
Numarul Sim-urilor
2
Standardele suportabile celulare
4G; 3G; 2G;
Nano SIM
da
Wi-Fi
da
NFC
da
GPS
da
Bluetooth
da
Echipament integrat
Boxe
1
Detectarea feței
da
Locația scanerului amprentei
pe ecran
Senzor amprente
da
Conectori
Conectare fără fir
Bluetooth; Wi-Fi; NFC;
Carcasă
Material carcasă
plastic
Alimentare
Capacitatea acumulatorului
4000 mAh
Tip acumulator
Li-Po
Încărcare rapidă
15W (Fast-charge)
Informaţii generale
Garanţie
24
Culoare
albastru închis
Producător si model
Producator
Samsung
Model
A515/64 Galaxy A51 Blue
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate