Aparat electric de masaj Naipo oCuddle-P1

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6535460
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6535460
Toate produsele
DESIGN FĂRĂ FIR ȘI REÎNCĂRCABIL: Nu vă limitați sănătatea, uitați de firele încurcate, acum trebuie doar să reîncărcați oCuddle Plus. Bucurați-vă de libertatea unui masaj fără fir oriunde și oricând doriți.

DURATA BATERIEI: Odată reîncărcat, masajul pentru spate poate dura 5 zile (15 minute de masaj în fiecare zi). Puteți să-l luați cu dvs. fără a lua încărcătorul în timpul unei călătorii scurte sau a unei călătorii de afaceri.

DESIGN FĂRĂ MÂINI: Nu va trebui să alegeți între datoria dvs. și sănătatea dvs. Înfășurați oCuddle Plus în jurul taliei pentru a avea mâinile libere să faceți ce trebuie.

SE POTRIVEȘTE PERFECT: Fiți confortabil cu designul cu curele pentru brațe extensibile și bucurați-vă de confortul pe care doar oCuddle Plus vi-l poate oferi. Panourile de control sunt convenabile și ușor de văzut în orice circumstanță. Se potrivește oricărei forme de corp fără a compromite confortul și stilul. Pentru cei care nu acceptă compromisuri.

ȘTIINȚA DIN SPATELE MASAJULUI: Cele 3 nivele de viteză permit nodurilor de masaj să lucreze pe benzi de țesut rigid pentru a elimina tensiunea musculară și oboseala. Terapia cu căldură la 2 niveluri contribuie la relaxarea mușchilor, asigurând relaxarea maximă. Cu control complet personalizabil în funcție de nevoile dvs., care vă fac să simțiți aceeași presiune și moliciune pe care o poate oferi doar un terapeut de masaj. Experimentați masajul shiatsu profesional acasă ori de câte ori doriți.
Brand
Brand
Naipo
Principale
Destinat
pentru umeri; pentru spate; pentru gât;
Form factor
centură pe spate
Programe
Tipuri de masaj
capete de masaj rotative; efect termic;
Funcţii
Încălzitor infraroşu
da
Control
Număr de viteze
3
Număr de programe
3
Alimentare
Tip alimentare
rețea / acumulator / brichetă
Timp încărcare acumulator
2.5 ore
Timp de lucru
80 minute
Informaţii generale
Culoare
sur
Altele
masaj Shiatsu
Garanţie
24
Greutate
1400 g
Producător si model
Producator
Naipo
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate