Accesoriu pentru aparat mobil Garmin HRM-Dual

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6536421
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6536421
Toate produsele
HRM-dual universal ritmului cardiac: combinat cu ceas Garmin și cu alte.
Ritmului cardiac HRM-dual de la Garmin are două moduri de transmitere a datelor (ANT+ și BLUETOOTH) simultan și, de asemenea, afectează eficiența energetică.
Cu un nou monitor de ritm cardiac, veți putea să vă antrenați atât în aer, cât și în interior, chiar și online. În plus față de conectivitatea ANT+, acest senzor transmite citirile frecvenței pulsului prin tehnologia fără fir BLUETOOTH.
HRM-Dual se conectează la ceasul GPS, la companiile de biciclete Garmin și la echipamentele sportive compatibile în sălile de gimnastică și poate lucra și cu aplicații de antrenament de la terțe părți pe telefoane sau tablete (cum ar fi Zwift).
Antrenați-vă pe tot parcursul anului și obțineți citiri precise și actuale ale frecvenței pulsului, care vă vor ajuta să vă ridicați rezultatele la nivelul următor! Bateria dispozitivului oferă până la 3,5 ani(!) de munca, după care poate fi înlocuită.
Dispozitivul cântărește doar 54.5g și are o bandă moale, este confortabil de purtat.
În ciuda impermeabilității dispozitivului 1 ATM, se recomandă îndepărtarea modulului de ritm cardiac înainte de spălarea benzii.
Principale
Dispozitive Compatibile
ceas Garmin și alte
Tip
Curea sport-monitor de ritm cardiac
Informaţii generale
Material
textil
Informaţii generale
Culoare
negru
Garanţie
-
Producător si model
Producator
Garmin
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate