Trimmer Philips QP2821/20 One Blade

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6552023
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6552023
Toate produsele
Tehnologia unică OneBlade - Philips OneBlade este dotat cu o tehnologie unică pentru bărbieritul oricărui tip de barbă. Sistemul de protecție dublă, format dintr-un strat special și lame cu vârfuri rotunjite, oferă confort maxim în timpul bărbieritului. Blocul de tăiere în mișcare rapidă, care efectuează 12.000 de mișcări pe minut, taie eficient chiar și firele de păr lungi.

Pieptenele reglabil "5 în 1" - Construcția unică deschisă a pieptenului pentru uniformizarea eficientă a barbei fără a o înfunda sau a afecta procedura zilnică, chiar și pentru părul lung și dens.

Puteți crea contururi precise - Creați contururi perfecte cu lama dublă față-verso. Dispozitivul poate fi deplasat în orice direcție pentru o manevrare ușoară și o vizibilitate mai bună. Creați-vă stilul în câteva secunde!

Bărbiți-vă barba - Sistemul OneBlade nu irită pielea de pe față sau corp, chiar și atunci când vă bărbiți împotriva direcției firelor de păr, deoarece lama nu se apropie strâns de piele, așa cum fac lamele tradiționale. În pachet sunt incluse două lame - una pentru față și una pentru corp.

Lama față-verso: concepută pentru bărbierit precis și confortabil - OneBlade urmează contururile feței și asigură o uniformizare ușoară și confortabilă și o bărbierire a bărbii în orice zonă. Lama față-verso poate fi deplasată în orice direcție, permițându-vă să creați contururi precise și linii drepte.

Supapă pentru protecție pe zonele sensibile ale pielii - Fixați supapa pentru protecție pentru o protecție suplimentară a zonelor sensibile ale pielii.

Uniformizați ușor în orice direcție - Fixați pieptenele pentru corp (3 mm) pentru a uniformiza ușor în orice direcție.

Lama care durează mult timp - Lama din oțel inoxidabil vă va dura până la 4 luni** pentru un bărbierit de calitate. Când apare pictograma de înlocuire pe lamă, eficiența acesteia va scădea. În acest caz, se recomandă înlocuirea lamei pentru rezultate optime la bărbierit.

Total rezistent la apă - OneBlade este complet rezistent la apă, deci poate fi foarte ușor curățat - doar clătiți-l sub jetul de apă. Puteți utiliza aparatul și în duș și alegeți orice modalitate de bărbierit - uscat sau umed. Nu este necesară spumă de ras.

Baterie de lungă durată - Bateria NiMH oferă 45 de minute de utilizare autonomă după 8 ore de încărcare.

Grad de uzură - Când lama este uzată, apare o pictogramă pe ea.
Principale
Zona de utilizare
pentru barbă și mustață; pentru fata; pentru corp;
Destinat
bărbați
Control
Control
buton
Indicaţie
Indicator de funcţionare
da
Sistem de bărbierire
Sistem de urmărire a conturului feţei
da
Accesorii
Număr de accesorii
2
Spălarea lamei sub apă
da
Alimentare
Tip alimentare
acumulator
Putere
2 W
Baterie
Autonomie acumulator, max.
45 min.
Timp de incarcare
8 ore
Carcasă
Mâner cauciucat
da
Material carcasă
plastic
Set
Capac protector
da
Mod de păstrare
husă
Informaţii generale
Culoare
verde / negru
Garanţie
24
Producător si model
Producator
Philips
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate