Accesoriu pentru aparat mobil Garmin HRM PRO PLUS monitor de ritm cardiac (010-13118-00)

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6552661
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6552661
Toate produsele
*HRM-Pro Plus - Cureaua Premium pentru ritmul cardiac transmite date despre ritmul cardiac în timp real prin ANT+ și BLUETOOTH 5.0 Low Energy, oferindu-vă mai multe opțiuni de antrenament. Obțineți ritmuri cardiace precise în mod constant pe dispozitivul dvs. Garmin, aplicații de antrenament online precum Zwift sau chiar echipamente de fitness compatibile la sală.
HRM-Pro Plus salvează date atunci când înoți și în timpul altor activități și le trimite în cele din urmă către ceasul inteligent Garmin compatibil.
Pe lângă ritmul cardiac, HRM-Pro surprinde dinamica alergării - care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți antrenamentul. Include valori precum oscilația verticală, timpul de contact cu solul, lungimea pasului, raportul vertical și multe altele.
Dispozitivul stochează datele privind ritmul cardiac în timpul înotului sau al altor activități când ceasul este în afara razei de acoperire, apoi trimite aceste date la ceas când activitatea se încheie. De asemenea, va stoca pași, calorii și minute de intensitate și apoi le va sincroniza cu ceasul dvs.
HRM-Pro dispune de un monitor de puls mic, ușor, care nu este mai mare decât lățimea unei curea moale și confortabilă. Și nu vă faceți griji că rămâneți fără suc. Bateria înlocuibilă CR2032 durează până la un an.
Principale
Tip
senzorul de inima
Descrierea produsului
senzor pentru piept pentru monitorizarea ritmului cardiac în timpul alergării și înotului.
Informaţii generale
Material
sintetic
Dimensiuni și greutate
Greutate
52 g
Informaţii generale
Greutate
52 g
Culoare
negru / alb
Garanţie
-
Producător si model
Producator
Garmin
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate