Căști cu fir Beyerdynamic DT 990 PRO (250 Ohm)

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6558518
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6558518
Toate produsele
*Seria legendară DT 770/880/990 își are rădăcinile încă din 1981, odată cu lansarea DT 880, primele căști dinamice cu caracteristici electrostatice. A fost urmată în 1985 de introducerea modelelor DT 770 și 990, completând seria și oferind pieței flexibilitate maximă și o gamă de căști închise (DT 770), semi-deschise (DT 880) și deschise (DT 990). .
Legendarele căști de studio Beyerdynamic DT 990 PRO au o reputație impecabilă de mai bine de 20 de ani! DT 990 PRO sunt căști dinamice deschise de o calitate excepțională pentru cei mai pretențioși audiofili și profesioniști. Reducerea greutății diafragmei și a bobinei a permis un răspuns la impuls la egalitate cu căștile electrostatice mult mai scumpe. Designul deschis, neizolat oferă un sunet surround superb și cel mai larg sunet pe care nicio căști închise nu o poate egala.
DT 990 PRO gestionează orice material muzical, indiferent de gen, cu un atac excelent, un sunet natural și echilibrat, combinat cu o gamă de frecvențe atent reglată. Spre deosebire de versiunea standard 990, pentru versiunea PRO, fiecare emițător de sunet este adaptat individual la perechea corespunzătoare, ceea ce crește și mai mult fidelitatea sunetului. De asemenea, merită remarcată fiabilitatea sporită a designului modificării PRO și o potrivire excelentă pe cap. Pernițele moi pentru urechi și o bandă durabilă, reglabilă din oțel cu arc, împreună cu un cablu spiralat flexibil, asigură confort și fiabilitate pe termen lung. Toate acestea împreună oferă dreptul de a numi căștile DT 990 PRO una dintre cele mai bune pentru lucrul cu sunetul! Conceput pentru utilizarea în studiouri profesionale, Beyerdynamic DT 990 PRO este perfect și pentru ascultarea acasă de către cunoscătorii Hi-Fi.
Căștile Beyerdynamic DT 990 PRO, asamblate manual în Germania, sunt o alegere excelentă atât pentru profesioniști, cât și pentru toți cei care apreciază calitatea înaltă și sunetul impecabil, de renume mondial.
Carcasă
Lungime cablu
3 m
Tip căști
over-ear
Scopul
de studio/pentru acasă
Mod de folosire
pe cap
Material pernă
velururi
Principale
Form factor
deschis
Audio
Răspuns în frecvenţă
Sensibilitate
96 dB
Numărul de emițători pe partea
1
Putere maximala
100 mW
Informaţii generale
Greutate
250 g
Garanţie
12
Producător si model
Producator
Beyerdynamic
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate