NUK Sticluta Nature plastic cu minere si adaptor 150ml 6+ luni

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6559897
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6559897
Toate produsele

NUK Sticluta Nature plastic cu minere si adaptor 150ml 6+ luni


Pentru că durabilul este mai bun, sticluta NUK for Nature este realizată cu peste 90% materiale durabile (metoda echilibrului de masă).* Toate produsele NUK for Nature  sunt ambalate în hârtie 100% certificată FSC, care poate fi ușor reciclată prin coșul de hârtie. Și pentru ca amprenta de  CO2 sa fie sim ai mica, totul, de la materia prima pina  la producția cu energie electrică verde este optimizat pentru a fi ecologic.


Trecerea de la sticlă la băutul independent ar trebui, de asemenea, să fie complet naturală. De aceea, duza de băut a NUK for Nature este deosebit de moale și oferă buzelor bebelușului o odihnă largă. Există și inovator de control al temperaturii, care trece de la albastru la alb atunci când băutura este prea fierbinte. În mod ideal, lichidul ar trebui să fie la temperatura corpului (37 °C = nuanță medie de albastru). Acest lucru face să înveți să bei și mai relaxat.


Important: Controlul temperaturii NUK servește ca un control suplimentar. Prin urmare, temperatura băuturilor calde trebuie verificată cu câteva picături pe încheietura mâinii.


Din aceste motive și din multe alte motive, sticla NUK for Nature learn-to-drink este recomandarea mamelor** – și draga părinților conștienți de climă.


NUK pentru natură. Sticla de învățare durabilă.


* Acestea sunt materiale durabile care pot fi urmărite 100% din materii prime naturale prin procesul de echilibrare a masei certificat ISCC PLUS (plastic) și REDcert² (silicon).


**Cercetare de piață independentă, Germania, 2018


Sticlele de cursant NUK respectă standardul european de siguranță EN14350.

Specificații principale
Producator
MAPA GmbH
Tara
Germania
Producator
MAPA GmbH
Forma
plastic
Tip / Subcategorie
Sticluțe
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate