Ulei Sunatoare 100% 100ml Vitacure

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6560076
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6560076
Toate produsele

Vitacure ulei de sunatoare 100ml.


Descriere:


Obtinut prin macerarea florilor proaspete de sunatoare in ulei vegetal.


Are o culoare caracteristică roșu-brun; este cunoscut pentru puterea sa re-epitelizanta, calmanta si decongestionanta; este un remediu natural extraordinar împotriva înroșirii de diferite feluri și a arsurilor.


VITACURE este o linie de produse 100% naturale pure, care include uleiuri esențiale extrem de prețioase, esențe aromatice, o selecție vastă de uleiuri vegetale, oleoliți (extracte uleioase) și unturi de corp, toate având funcții specifice recunoscute pentru bunăstarea pielii. si persoana.


Produsele VITACURE BODY LINE sunt usor de folosit, recomandate tuturor tipurilor de ten, chiar si celor mai problematice.


Pot fi folosite in diverse scopuri, precum igiena personala si cosmetica, aplicatii externe pentru tratamente localizate, masaje aromacologice, aromaterapice si ayurvedice; un gest simplu care poate schimba starea de bine a persoanei si calitatea pielii zi de zi.


În crema obișnuită de față se pot adăuga câteva picături dintr-un ulei specific, pentru a o personaliza și a o face mai bogată și mai prețioasă, mai ales pentru acele tenuri care au nevoie de un tratament specific și de un surplus de hrănire.


AMBALARE:


100 ml

Specificații principale
Producator
Pharmalife Research SRL
Producator
Pharmalife Research SRL
Tip / Subcategorie
Cosmetică curativă
Tara
Italia
Forma
ulei
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate