Traumer Arnica 90% Gel concentrat(entorse,vinatai,mialgii,articulatii)75ml Human Care

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6560080
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6560080
Toate produsele

TRAUMMER Arnica 90% 75 ml


Traummer este un gel inovator super concentrat, potrivit pentru întregul corp. Se absoarbe rapid şi lasă o senzaţie plăcută de prospeţime. Principiul activ fiind Arnica montana în concentraţie de 90%, ce asigură o ameliorare imediată şi oferă o senzaţie de confort. Produsul conţine diverse forme de extracte din flori de Arnica montana: tinctură, extract fluid si apă de Arnica montana.


Arnica montana L., a fost folosită în scopuri medicinale încă în evul mediu, fiind populară si în zilele noastre. Aplicată pe piele sub formă de gel, cremă, unguent, balsam, arnica este utilizată pentru atenuarea durerilor si diminuarea inflamatiei. Este frecvent folosită în caz de traumatisme precum contuzii a ţesuturilor moi, entorse si echimoze, dureri musculare. Arnica reprezintă o alternativă naturală în cazul gestionării durerilor provocate de afecţiuni ale aparatului locomotor (cum ar fi artrita reumatoidă, osteoporoza), luxaţii şi alte traumatisme.


Traummer Gel conţine 90 % Arnica montana, iar datorită concentraţiei mari de arnică are următoarea acţiune: imediat ameliorează durerea; înlătură edemele; vindecă rapid vânătăile (hematoamele).


Indicaţii: dureri osteo-articulare, echimoze, răni superficiale, entorse, leziuni, dureri musculare, contuzii a ţesuturilor moi, muşcături de insecte.  


Mod de administrare: Utilizaţi gelul exact aşa cum este descris în acest prospect sau cum v-a recomandat medicul sau farmacistul. Aplicaţi produsul pe zonele afectate, pentru o absorbţie mai bună  masaţi uşor.
Evitaţi contactul cu ochii şi mucoasele. Nu aplicaţi pe pielea lezată (răni deschise). Consultaţi medicul sau farmacistul la necesitate.


Atenţionări: Păstraţi produsul la temperatura camerei, ferit de acţiunea directă a razelor solare şi de căldură. Produs cosmetic, doar pentru uz extern, nu înghiţiți, nu lăsaţi la vederea şi la îndemâna copiilor.

Specificații principale
Producator
Pharmalife Research SRL
Tip / Subcategorie
Alte medicamente pentru afecțiuni ale sistemului musculo-scheletic
Forma
gel
Producator
Pharmalife Research SRL
Tara
Italia
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate