Căști cu fir Audeze LCD-XC

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6623095
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6623095
Toate produsele
* Căștile LCD-XC cu spatele închis oferă un sunet incredibil de dinamic, plin de viață, necolorat și transparent, care surprinde cu fidelitate fiecare nuanță a înregistrării. Acest lucru i-a ajutat să-și stabilească rapid reputația ca însoțitorul perfect pentru inginerii de înregistrări, muzicieni sau audiofili deopotrivă. Păstrând toate avantajele căștilor clasice planare magnetice, carcasa închisă asigură o izolare sporită față de pătrunderea zgomotului extern în căști și, dimpotrivă, pătrunderea înregistrărilor reproduse în exterior, ceea ce îmbunătățește experiența de ascultare și o transformă în față în față. - comunicare facială. Muzica ta preferată iese dintr-o liniște completă și capătă o viață proprie. Este creată o scenă incredibil de voluminoasă, iar mijlocul și înaltele sunt transmise cu o grijă fantastică, ceea ce vă permite să vă mutați literalmente în interiorul înregistrării, să separați clar imaginile interpreților unul de celălalt.

Calcul acustic pentru reproducerea corectă a nuanțelor sonore
Tehnologia inovatoare Planar Magnet de la Audeze oferă un sunet clar care surprinde fiecare nuanță a înregistrării.
Diafragma este mai subțire decât părul uman
Diafragma ultra-subțire a căștilor noastre este realizată dintr-un material folosit în industria spațială. Este de patru ori mai rapidă decât deschiderea căștilor convenționale în ceea ce privește timpul de răspuns, distorsiunea semnificativ mai mică, rezoluția mai mare și o reproducere mai bună a imaginilor muzicale.
Distorsiunea aproape de zero
O matrice de magneți cu două fețe distribuie forța motrice uniform pe întreaga suprafață a diafragmei, reducând astfel distorsiunea la aproape zero.
Ghiduri de undă interne
Elementele speciale (tehnologia patentată Fazor) deviază undele sonore interne pentru a evita rezonanțe și pentru a obține o formă de undă de ieșire mai precisă.
Designul căștilor LCD-XC a fost realizat cu meticulozitate; sunt lucrate manual cu meticulozitate, folosind cele mai bune, cele mai luxoase materiale și tehnologie magnetică plană avansată. Pentru fiecare instanță (la fel ca și pentru alte modele din seria LCD), selectăm cu scrupulozitate perechi de emițători plani: răspândirea sensibilității nu trebuie să depășească ±1 dB. Puteți alege între pernițe pentru urechi și bentita pentru cap cu piele de miel autentică sau piele de căprioară artificială. În orice caz, pernele pentru urechi sunt umplute cu material spumă selectat, care are cei mai buni parametri acustici și asigură confort maxim.

Căștile LCD-X vor funcționa cu dispozitive portabile, dar își vor putea dezvălui potențialul doar împreună cu un amplificator high-end.
Carcasă
Lungime cablu
1.9 m
Tip căști
over-ear
Scopul
de studio/pentru acasă
Mod de folosire
pe cap
Material pernă
piele
Principale
Form factor
deschis
Audio
Răspuns în frecvenţă
Sensibilitate
100 dB
Rezistenţă
20 Om
Diametrul emițătorilor
106 mm
Numărul de emițători pe partea
1
Frecvența minimă
10 Hz
Frecvența maximală
50000 Hz
Informaţii generale
Altele
magneţi neodim, jack 6.3 mm
Greutate
677 g
Garanţie
12
Producător si model
Producator
Audeze
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate