Căști cu fir Focal Celestee

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6633633
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6633633
Toate produsele
*Celestee este căștile cu spate închis de vârf ale Focal.
Celestee este o combinație de design modern, finisaje șic și performanță sonoră impresionantă. Driverele lor dinamice exclusive Focal garantează o dinamică excelentă și o fidelitate ridicată a sunetului. Acustica cupelor a fost regândită pentru a limita rezonanța și a obține o calitate a sunetului fără compromisuri: clară, precisă și cu bas bun.
Celestee sunt căști supraear închise, care folosesc drivere electrodinamice full-range de 40 mm din aluminiu/magneziu. Ele oferă o dinamică impresionantă și un răspuns liniar în frecvență de până la 23 kHz. Precizia reproducerii sunetului în ele este extrem de ridicată. Driverele dinamice M-dome inversate cu o zonă de radiație mai mare măresc semnificativ claritatea sunetului.
Proiectate pentru utilizare în interior și în aer liber, căștile Celestee sunt alegerea perfectă pentru utilizare în interior și în aer liber. Impedanța lor scăzută (35 ohmi) oferă un sunet fără compromis atunci când este utilizat cu un player audio. Pernele din piele semi-anilină combinate cu designul căștilor pentru urechi sunt elemente importante în sporirea confortului și a izolației fonice a căștilor.
Căștile pentru urechi sunt acoperite cu piele și acoperite cu o plasă de oțel inoxidabil. Bandita este din piele la exterior si microfibra la interior, in timp ce tampoanele sunt din piele semi-anilina. Materialele de înaltă calitate sunt principala caracteristică care creează un design unic, estetică și confort de utilizare a acestor căști.
Designul benzii din aluminiu are o curbă atent proiectată pentru o potrivire confortabilă pe cap - este puternică, dar confortabil de ținut.
Calestee surprinde intensitatea fiecărui moment de ascultare - atât acasă, cât și afară.

Set de truse Celestee:
- Husa de transport din material textil pentru a se potrivi cu culoarea castilor. Purtați-vă căștile în siguranță cu o husă de transport care se conformează formei lor și este termoformată.
- Cablu asimetric de 3,94 ft (1,2 m) cu mufă de 1/8” (3,5 mm)
-Adaptor pentru conector 1/8” (3,5 mm) mamă la 1/4” (6,35 mm)
Carcasă
Lungime cablu
1.2 m
Tip căști
over-ear
Scopul
universal
Mod de folosire
pe cap
Material pernă
piele
Principale
Form factor
închis
Audio
Răspuns în frecvenţă
Sensibilitate
105 dB
Rezistenţă
35 Om
Diametrul emițătorilor
40 mm
Numărul de emițători pe partea
1
Frecvența minimă
5 Hz
Frecvența maximală
23000 Hz
Informaţii generale
Greutate
430 g
Garanţie
12
Case/pungă pentru depozitare
da
Producător si model
Producator
Focal
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate