Cuptor electric încorporabil Mastercook ECLIPSE Dark Inox inc

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6683108
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6683108
Toate produsele
Cuptorul electric Eclipse Dark inox de la Mastercook este o imbinare eleganta a sticlei calite de culoare neagra si a inoxului de nuanta gri intunecat. Cuptorul are ghidaje telescopice, este dotat cu un sistem Soft close de inchidere lenta a usii, butoane pop-up , usa cuptorului cu 3 straturi de sticla, display-ul cu panou de control pe sensor si 9 regimuri de gatire ofera acestui cuptor o functionalitate desavarsita! Materialul Dark inox folosit in tehnologia de realizare a acestui cuptor ofera o rezistenta suplimentara metalului, care in timp nu-si pierde aspectul si capata o rezistenta chimica si mecanica.
Volumul de 73 litri va asigura posibilitatea sa gatiti si sa asezati in acest cuptor preparatele pe mai multe nivele, economisind timp si efort pentru a bucura pe cei dragi!
Sistemul SOFT CLOSE va proteja cuptorul de o eventuala deteriorare care ar putea fi cauzata de inchiderea brusca a usii cuptorului.
Cele 9 functii ale cuptorului care propun cele mai utile si solicitate regimuri – incalzire sus / jos gatire traditionala, incalzire sus/jos cu convectie, incalzire de incalzire jos, grill, grill, cu convectie, pizza, ,air fry, iluminare. Principiul regimului – AIR FRY consta in prepararea bucatelor fara (sau cu o cantitate minima de grasime. Asezati preparatele in cosul-sita special si asezati-le in cuptor. Bucatele se vor pregati uniform pe toata suprafata. Avantajul este ca nu va fi necesar sa adaugati ulei sau grasime. Cu regimul AirFry usor puteti pregati o varietate de preparate cum ar fi: cartofi free congelati (20 min., 220 °С), nuggests, congelati (22 min., 220 °С), ( aripi de pui, 220 °С), (45 min, 210°С) (45 мин., 240°С). In regim «PIZZA» se creeaza conditii similare ca si la coacerea in cuptorul pe vatra. In regim «PIZZA» pregatiti doar pe un singur nivel pentru a primi rezultatul – dorit un blat bine copt, o implutura suculenta, delicioasa si un cascaval moale bine topit. Regimul «PIZZA» poate fi folosit cat pentru pregatire din aluat de casa, atat si pentru semipreparate congelate.
Emailul SMART CLEAN – are o acoperire speciala care este menita sa faca procesul de curatare a cuptorului simplu si confortabil.
Display confortabil cu panou de control pe sensor – acest panou este nu doar intuitiv si simplu in functionare, reactioneaza instant de la prima atingere, chiar daca aveti mainile umede.
Butoanele pop-up – protejeaza eficient elementele de control de preselectari involuntare ale regimurilor, dar si de vaporii de grasimi in procesul de gatit.
Convectia va distribui mai eficient temperatura in camera cuptorului!
Usa cuptorului cu 3 straturi de sticla este o abordarea eficienta pentru securitatea termica, pe care Tornado le-a realizat in acest model pentru a ne asigura ca partea frontala a cuptorului nu se va incinge pana la temperaturi periculoase.
Geamul extractibil al usii cuptorului, ofera un plus de confortabilitate in procesul de curatare a cuptorului.
Clasa A de eficienta energetica a permite sa nu va faceti griji pentru consumul de curent!
Dotarea desavarsita a cuptorului care include ghidaje telescopice, tava universala gratarul, tava adanca cosul-plasa pentru gatit in regimAirFry, va ofera tot ce este necesar sa fiti multumiti de acest cuptor,care cu siguranta, va deveni vedeta in bucataria voastra!
Principale
Tip curăţare
tradițională
Volum cuptorului
73 l
Design
hi-tech / minimalism
Moduri
Temperatura maximă
250 °C
Grill
da
Număr moduri de gătit
9
Convecţie
da
Funcţii
Reglarea temperaturii
da
Indicaţie
Display
simbol
Control
Timer
da
Tip control
mecanic / electronic
Butoane retractabile
da
Cuptor
Illuminare
da
Suporturi telescopice
da
Acoperire internă
email
Siguranţa
Număr geamuri uşă
3
Alimentare
Clasa de eficienţă energetică
A
Dimensiuni și greutate
Greutate
36 kg
Lăţime
60 cm
Dimensiuni în ambalaj (ÎxLxA)
Informaţii generale
Inclus în set
grătar; 1 tavă;
Garanţie
24
Culoare
inox
Producător si model
Producator
Mastercook
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate