Odorizant de camera 125ml + baghete, vanilie

promstore.md
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6696174
Toate produsele
022800456
079303039
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6696174
Toate produsele
Odorizant de camera 125ml + baghete, vanilie

Odorizantul de cameră de 125 ml, însoțit de baghete parfumate cu aroma de vanilie, va crea o atmosferă plăcută și reconfortantă în încăperea dvs. Aroma dulce și caldă a vaniliei va aduce o notă de rafinament și confort în fiecare colț al camerei.
Setul conține baghete speciale, care absorb treptat și uniform parfumul din flacon și îl eliberează în aer. Pur și simplu plasați bagheta în recipientul cu odorizant și ea va elibera treptat aroma de vanilie, umplând încăperea cu un miros plăcut și relaxant.

Este important să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și să amplasați odorizantul într-un loc sigur, în afara îndeletnicirilor copiilor și animalelor de companie. Evitați contactul direct cu pielea și ochii. Dacă observați orice simptome alergice sau disconfort, vă recomandăm să încetați utilizarea produsului și să consultați un medic.

Bucurați-vă de prospețimea și dulceața vaniliei, creând o atmosferă plăcută și relaxantă cu ajutorul acestui odorizant de cameră de 125 ml și a baghetelor parfumate incluse!

Conține: cumarină, d-limonen, amil cinnamal.
Specificații principale
Producator
Ordinett
Основные характеристики
Categoria
Aromatizatori in borcani
Brand
Ordinett
Volum
125 ml
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate