Odorizant de camera 125ml + baghete, pomusoare

promstore.md
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6696273
Toate produsele
022800456
079303039
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6696273
Toate produsele
Odorizant de camera 125ml + baghete, pomusoare

Odorizantul de cameră de 125 ml, însoțit de baghete, oferă un delicios parfum de pomușoare, care va transforma încăperea într-un spațiu plin de prospețime și dulceață. Aroma de pomusoare și vor umple aerul cu un miros atrăgător și plăcut, creând o atmosferă plină de energie pozitivă.

Setul include și baghetele, care vor elibera treptat aroma în aer. Pur și simplu introduceți bagheta în flaconul cu odorizant, iar aceasta va absorbi treptat uleiul parfumat, răspândind în mod constant aroma de pomușoare în încăpere.

Este important să urmați cu atenție instrucțiunile de utilizare și să plasați odorizantul într-un loc sigur, inaccesibil copiilor și animalelor de companie. Evitați contactul direct cu pielea și ochii. Dacă apar reacții alergice sau senzații neplăcute, se recomandă încetarea utilizării produsului și consultarea unui medic.

Creați o atmosferă plăcută și învăluiți-vă locuința într-un parfum minunat de pomușoare cu ajutorul acestui odorizant de cameră de 125 ml și baghetele aferente!

Conține: cinamaldehidă, etil-2, 3-epoxi-3-fenilbutirat.
Specificații principale
Producator
Ordinett
Основные характеристики
Categoria
Aromatizatori in borcani
Brand
Ordinett
Volum
125 ml
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate