Glob pentru brad din sticla 100mm "Waves", rosu

promstore.md
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6746539
Toate produsele
022800456
079303039
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6746539
Toate produsele
Glob pentru brad din sticla 100mm "Waves", rosu

Adăugați o notă de pasiune și strălucire în decorul dumneavoastră festiv cu globul nostru pentru brad din sticlă "Waves" de 100mm. Acest glob este realizat din sticlă de înaltă calitate și are un diametru de 100mm, fiind perfect pentru a adăuga un farmec special și un aspect vibrant bradului dumneavoastră.

Designul unic al globului "Waves" este inspirat de mișcarea valurilor și vă va captiva privirea. Linii fluide și curbe elegante crează o senzație de dinamism și adaugă un element de energie în decorul dumneavoastră festiv.

Globul este realizat din sticlă durabilă și rezistentă, garantându-vă un produs de calitate superioară. Culoarea roșie intensă adaugă căldură și pasiune în decorul dumneavoastră, creând o atmosferă vibrantă și festivă.

Montajul globului "Waves" pe bradul dumneavoastră este ușor și sigur, datorită buclei speciale de prindere. Astfel, globul se va menține ferm pe ramurile bradului, fără a se deplasa sau a provoca probleme.

Globul pentru brad "Waves" din sticlă, în nuanța roșie, reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă de pasiune și strălucire în decorul lor festiv. Cu acest glob, veți crea o atmosferă deosebită și veți transforma bradul dumneavoastră într-un punct focal al sărbătorilor.

Nu ratați ocazia de a adăuga un accent vibrant și elegant bradului dumneavoastră cu globul nostru pentru brad "Waves". Comandați acum și creați o atmosferă festivă de neuitat, care va încânta atât dumneavoastră, cât și pe cei dragi.
Specificații principale
Producator
Christmas
Основные характеристики
Categoria
Globuri
Material
Sticla
Diametru, cm
10
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate