Accesoriu pentru aparat mobil Garmin Varia™ RVR315 (010-02253-00)

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6754782
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6754782
Toate produsele
*Acest radar cu retrovizoare se împerechează cu computerul dumneavoastră de bicicletă Edge® sau cu smartphone-ul compatibil pentru a vă avertiza despre vehiculele care se apropie din spate. Radarul de încredere pentru spate vă permite să conduceți și să vedeți ce se întâmplă în spatele vostru. Este mic, ușor de instalat și compatibil cu aproape orice bicicletă. Durată de viață extinsă a radarului său - 7 ore de viață a bateriei.
Radarul retrovizoare Varia RVR315 oferă avertizare vizuală și sonoră vehiculelor care se apropie de până la 140 de metri distanță.
Aplicația pentru smartphone VARIA APP vă ajută să vă creșteți gradul de conștientizare prin furnizarea de grafice - plus alerte de sunet și vibrații - pentru a indica locația și viteza vehiculelor care se apropie.
Când este utilizat cu un smartphone compatibil, Varia Radar se integrează cu aplicațiile tale preferate, cum ar fi Ride with GPS, pentru a-ți folosi hărțile cu o suprapunere de avertizare radar pentru retrovizoare.
Montați cu ușurință acest dispozitiv compact pe tija de șa a aproape oricărei biciclete de șosea. Designul vertical asigură o instalare mai bună și o călătorie confortabilă.
Timpul petrecut la încărcare oferă mult timp pentru călărie. Obțineți până la 7 ore de viață a bateriei.
Principale
Compatibil cu brand-ul
Garmin
Dispozitive Compatibile
computer pentru biciclete Edge
Tip
radar retrovizoriu pentru bicicleta
Destinat
pentru bicicleta
Informaţii generale
Material
plastic
Baterie
Autonomie acumulator, max.
420 min.
Timp de incarcare
2 ore
Informaţii generale
Culoare
negru
Garanţie
24
Producător si model
Producator
Garmin
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate