Adidasi de alergare JOMA - CROMO MEN 2341 BLACK WHITE

joma-sport.md
Contactele vânzătorului
str. Sarmizedjetusa 26, str. Mircea cel Batrin 11, str. Nicolae Costin 62
www.joma-sport.md
6759343
Toate produsele
078940000 (Ботаника)
068400001 (Чеканы)
069930000 (Буюканы)
Contactele vânzătorului
str. Sarmizedjetusa 26, str. Mircea cel Batrin 11, str. Nicolae Costin 62
www.joma-sport.md
6759343
Toate produsele

Pantofi de alergare pentru bărbați. Acești pantofi versatili îți vor fi la îndemână atât pentru antrenamentele tale ușoare, cât și pentru o plimbare. O poți combina și cu blugi pentru a obține un aspect foarte sportiv. Se continuă cu reînnoirea designului în favoarea confortului și eleganței.

Partea superioară urmează estetica casual, axată pe lejeritate și respirabilitate. A fost confectionat din material textil flexibil cu finisaj Jacquard care confera pantofilor o nota speciala. Perforațiile VTS optimizează ventilația transpirației, permițând aerului să intre și să iasă. Astfel, prospețimea va rămâne constantă în orice moment.

Limba este confectionata si din material textil respirabil pentru a imbunatati potrivirea la picior, aceeasi functie ca si sireturile elastice. Astfel, se va asigura un nivel bun de confort.

Brantul este Memory Foam, un tip de brant care se adapteaza la forma piciorului pentru a maximiza senzatia de confort, precum si a reveni rapid la forma acestuia. amortizeaza fiecare pas si previne durerile de picioare.

Pentru talpa intermediară, am ales phylon de înaltă calitate, un material care amortizează amprenta la sol, este flexibil și foarte durabil.

Talpa este confectionata din cauciuc DURABILITY, rezistenta la uzura prin abraziune. În plus, pentru a optimiza pe deplin flexibilitatea pantofilor, aceștia au în această parte sistemul FLEXO flex line. În acest fel, se realizează o amprentă mai naturală și o tranziție mai dinamică.

Tehnologii:

Specificații principale
Marime
44
Related products
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate