CONFORTFLEX HYDROLIZED MARINE COLLAGEN 1.200 MG. 60 TABLETS.

Ne pare rău,
acest produs
nu este în stoc
Vizualizează toate produsele din categoria Condroprotectori

Confortflex® 1200 mg. 60 de tablete cu colagen marin, turmeric, magneziu, acid hialuronic si vitamina C.

Ajută la regenerarea pielii, sistemului musculo-scheletic, contribuie la formarea colagenului pentru funcționarea normală a cartilajului.

Descriere

Comprimatele Confortflex® 1.200 mg de la Nature Essential Blister sunt formulate cu colagen marin hidrolizat, magneziu, vitamina C, turmeric si acid hialuronic care au proprietati care ajuta la regenerarea cartilajelor, oaselor, articulatiilor si pielii.

Nutrienți activi: Colagen marin hidrolizat, oxid de magneziu, extract uscat de rizom de turmeric ( Curcuma longa ), vitamina C (acid L-ascorbic) și acid hialuronic.

Instrucțiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, luați trei (3) comprimate pe zi. În perioadele prelungite de tratament, se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici:

Contine PESTE.

Nu conține gluten sau lactoză.

Colagenul marin hidrolizat, colagenul hidrolizat se absorb mai bine.

Supliment alimentar pe bază de colagen, turmeric, acid hialuronic, vitamine și minerale.

Ambalaj pentru 20 de zile de utilizare.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați-vă medicul dacă sunteți însărcinată sau alăptați. In caz de alterari ale functiei hepatice sau biliare sau litiaza biliara, nu se recomanda utilizarea produsului. Dacă luați medicamente, consultați-vă medicul.

Specificații principale
Producator
Laboratorios Bio-Dis Pharma
Produse vizualizate