Cameră de supraveghere IMOU C11EP Cue SE + F42FP (BulLet 2E)

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6799781
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6799781
Toate produsele
Camera de supraveghere IMOU C11EP Cue SE este o cameră Wi-Fi cu o rezoluție de un megapixel, echipată cu microfon și difuzor, oferind comunicare bidirecțională. Calitatea video HD la 720p și o frecvență de 20 de cadre pe secundă. Cu iluminare infraroșie până la 10 metri, detectare a persoanelor și a sunetelor anormale, asigură supraveghere video fiabilă și cuprinzătoare. Suportă card micro SD până la 256GB și stocare în cloud. Alimentare prin DC 5V, 1A, Micro USB.

Imou Bullet 2E 4MP - o cameră video IP cilindrică fără fir, cu un senzor CMOS de 1/2,8 inci și 4 megapixeli, rezoluție 2560*1440; obiectiv fix.

Viziunea nocturnă Smart Color - imagine color și noaptea. Cele 4 moduri de viziune nocturnă inteligentă furnizează imagini clare color sau alb-negru chiar și în întuneric total. Algoritmii avansați de iluminare infraroșie permit obținerea unei imagini alb-negru clare chiar și în întuneric total. Datorită celor două proiectoare încorporate, viziunea nocturnă este disponibilă în mod color. Modul color include și iluminare stradală pentru casa dvs. În modul inteligent, viziunea nocturnă furnizează o imagine alb-negru. Proiectoarele se activează automat la detectarea mișcării suspecte, oferindu-vă o imagine bogată color. Dacă nu este necesară iluminarea stradală nocturnă, puteți activa modul de dezactivare pentru a evita poluarea luminoasă. Tehnologia eficientă de procesare detectează rapid țintele din imagini și trimite imediat notificări pe smartphone-ul dvs., astfel încât să știți întotdeauna ce se întâmplă și să evitați alarmele false.

Proiectoare încorporate - dacă camera detectează o intruziune, Bullet 2E îi îndepărtează activ pe vizitatorii nedoriti chiar înainte să îi observați.

Antenă dublă și MIMO - antena dublă și tehnologia MIMO 2x2 asigură rezistența eficientă la interferențe, chiar și la distanțe mari.

Microfon încorporat - microfonul de înaltă calitate înregistrează sunet clar în timpul supravegherii video.

Notificări de alarmă - primiți notificări pe smartphone atunci când se detectează mișcare, astfel încât să știți întotdeauna ce se întâmplă acasă, indiferent unde vă aflați.

Punct de acces Wi-Fi încorporat - Bullet 2E suportă modul AP, astfel încât să puteți transmite date video și să redați înregistrări video chiar și când internetul este oprit.

Rezistență la intemperii - designul rezistent la intemperii de clasă IP67 vă permite să utilizați dispozitivul în numeroase scenarii.

Buton extern rezistent la apă pentru resetare - apăsați și mențineți apăsat timp de 10 secunde pentru a reporni camera. Nu este necesar să scoateți capacul, facilitând lucrul cu camera.

Stocare diversificată - stocare și acces ușor la videoclipuri prin card SD, înregistrator video de rețea sau cloud.

Cloud IMOU - serviciul de cloud Imou ușurează viața dvs. prin notificări de alarmă, transmitere video în timp real și actualizări de software cu doar o apăsare de buton.

Setul include:

Camera video - 1 buc.;
Ghid rapid de utilizare - 1 buc.;
Adaptor de alimentare - 1 buc.;
Set șuruburi - 1 buc.;
Șablon de montare - 1 buc.;
Mufă de protecție împotriva apei - 1 buc.
Producător si model
Producator
IMOU
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate