Ne pare rău,
acest produs
nu este în stoc
Vizualizează toate produsele din categoria Vitamine şi minerale

Vitamine impotriva stresului.

IVYBEARS ® Stress Relief sunt comprimate gumate delicioase, sub forma de ursuleti simpatici, care contin lactium, L-teanina si extract de Melissa, cu proprietati calmante. Acestea ajuta in mod natural la mentinerea pacii interioare si a echilibrului, favorizeaza somnul odihnitor si reduc simptomele stresului cotidian.

Ambalajul contine 60 de ursuleti gumati, formulati fara gluten, fara soia si dioxizi de titan.

Se recomanda un consum regulat pentru a creste efectul si pentru a sustine organismul sa faca fata mai bine provocarilor zilnice si stresului.

Mod de utilizare: Ca supliment alimentar, adultii trebuie sa consume maximum doua (2) vitamine gumate pe zi. Mestecati bine inainte de a inghiti.

Atentie! Daca sunteti gravida, alaptati, luati medicamente, planificati o procedura chirurgicala sau aveti o afectiune medicala, consultati medicul inainte de utilizare. Intrerupeti utilizarea si consultati medicul dumneavoastra daca apar reactii adverse.

A nu se pastra la indemana copiilor. Depozitați la îndepărtare de lumina soarelui. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu depasiti doza zilnica recomandata indicata. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substitut al unei diete variate.

Specificații principale
Producator
Ivy Bears
Produse vizualizate