Adaptor IT Natec NMP-1690 Hub USB-C Multiport Adapter 8 In 1

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6802237
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6802237
Toate produsele
POTI AVEA MAI MULTE, MULT MAI MULTE ACCESORII

Lipsa conectorilor în dispozitive precum laptopurile este o problemă serioasă. Nu-l lăsa să îți limiteze eficacitatea. Comutarea constantă a dispozitivelor între porturi nu numai că vă irosește timp prețios, dar vă interferează și cu concentrarea. Cu trei conectori USB 3.0 de tip A, nu va trebui să decideți ce dispozitiv să deconectați pentru a conecta altul. În plus, veți putea copia fișiere mari mult mai rapid cu USB 3.0, care oferă viteze de transfer de date de până la 5 Gbps.

Bucurați-vă de rezoluție înaltă

Natec Fowler Plus oferă rezoluție înaltă datorită interfeței HDMI 1.4, care acceptă transmisia de imagini în format 4K. Bucurați-vă de niveluri ridicate de detalii chiar și pe un ecran mare.

INTERNET RAPID

Natec Fowler Plus are și un conector Rj-45. Mai mult, prezența acestuia indică nu doar posibilitatea unei conexiuni tradiționale prin cablu la rețea, ci și o viteză mai mare de transfer de date - până la 1 Gbit/s, precum și absența interferențelor care pot apărea la utilizarea unei conexiuni wireless.

TRANSFERUL FOTOGRAFIILOR DE PE UN CARD DE MEMORIE N-A FOST NICIODATĂ ATÂT DE UȘOR

Computerul dumneavoastră nu are încorporat un cititor de carduri de memorie? Nu vă faceți griji. Natec Fowler Plus s-a ocupat de asta. Cu cititoarele de carduri SD și microSD încorporate, puteți copia cu ușurință fotografiile preferate sau filmele înregistrate. Ambele dispozitive sunt întotdeauna la îndemână.

CONECTAȚI ȘI ÎNCĂRCAȚI.Încărcarea dispozitivelor folosind conectorul încorporat este o caracteristică foarte utilă. Vă puteți încărca dispozitivele cu Natec Fowler Plus, iar cu tehnologia Power Delivery 3.0 le puteți încărca și mai repede decât înainte. Acest lucru este posibil datorită selecției automate a tensiunii și puterii (până la 100 W) necesare pentru încărcare rapidă și sigură.

SCHIMBA-ȚI SMARTPHONE-UL ÎN UN CALCULATOR

Cu adaptorul Natec Fowler Plus poți folosi întregul potențial al smartphone-ului tău cu tehnologia DEX, Huawei EMUI Desktop sau Modul PC. Conectați-vă smartphone-ul la un monitor sau televizor pentru a vă bucura de capacitățile unui computer standard. Utilizarea mai multor aplicații și comutarea între ele devine și mai convenabilă dacă conectați o tastatură și un mouse. Creați-vă spațiul de lucru sau de studiu de la distanță de vis fără nicio bătaie de cap.
Principale
Tip
USB-C Multiport Adapter
Carcasă
Fişă
USB Type-C
Socket
HDMI; LAN (Ethernet); SD,MicroSD; USB 3.1; USB Type-A; USB Type-C;
Materialul conductorului
CU
Materialul izolării
polietilenă
Informaţii generale
Culoare
sur
Lungime cablu
0.15 m
Garanţie
24
Producător si model
Producator
Natec
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate