Set carioci 6buc Carioca Jumbo

promstore.md
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6809939
Toate produsele
022800456
079303039
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6809939
Toate produsele
Set carioci Carioca Jumbo 6buc

Set carioci Carioca Jumbo 6buc - alegeți aceste colorate instrumente de desen pentru micii pictori! Iată de ce acest set este perfect pentru copii și părinți:
• Ideal pentru copiii de la 3 ani: Cariocile sunt special concepute pentru a fi utilizate ușor și în condiții de siguranță de către copiii mici, fiind un instrument perfect pentru dezvoltarea lor artistică.
• Cerneală pe bază de apă: Cariocile cu cerneală pe bază de apă se spală ușor de pe majoritatea suprafețelor și de pe piele, oferind liniște părinților în privința curățării.
• Capac ventilat pentru siguranță: Capacul prevăzut cu ventilare asigură siguranța în timpul utilizării, prevenind închiderea totală care ar putea împiedica accesul la oxigen în cazul în care capacul ar intra în căile respiratorii.
• Vârf conic gros: Cariocii au vârfuri conice groase, ușor de manevrat de mâinile mici ale copiilor, oferind o linie cu grosimea de 4 mm, perfectă pentru desene colorate și creative.
• Dimensiuni compacte: Setul are dimensiuni compacte, 180x90x15 mm, ideal pentru luatul în călătorii sau pentru depozitarea eficientă în spații mici.
Alegeți setul Carioca Jumbo 6buc pentru a stimula creativitatea copiilor și pentru a le oferi instrumente de desen sigure și distractive!
Specificații principale
Producator
CARIOCA
Основные характеристики
Brand
CARIOCA
Categoria
Carioci
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate