maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6813902
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6813902
Toate produsele
Când vine vorba de muncă, VERITAS Rachel nu tolerează nicio eroare! Cu ajutorul rotiței de control, cusăturile sunt selectate rapid. Datorită afișajului cusăturilor imprimate pe carcasă, puteți urmări întotdeauna programele disponibile, iar datorită tensiunii automate a firului, vă puteți concentra întotdeauna pe cusut.

Utilizare universală

32 de programe de cusături vă ajută să creați un obiect unic și deosebit din fiecare proiect de cusut. Acest lucru include și o funcție unică de buclă automată, care creează bucle profesionale pentru nasturi într-o singură etapă. Acest lucru vă oferă mai mult timp și libertate pentru a vă gândi la noi imagini și a inventa idei neobișnuite.

Gândire neconvențională

Cusutul de țesături elastice, cum ar fi tricotul, este o problemă specială pentru mulți. VERITAS Rachel oferă soluția perfectă: cusătura overlock. Se potrivește perfect cu țesăturile elastice și le fixează în mod fiabil chiar și în denimul elastic foarte solicitat. În același timp, cusătura overlock acoperă cusătura, deoarece este cusută în unghi. Acest lucru va preveni uzura țesăturii și va asigura că marginile sunt aliniate ordonat. Cu un singur pas.

Puterea poate fi atât de delicată

Oricine lucrează cu țesături grele, cum ar fi șnurul sau blugii, are nevoie de o mașină de cusut care să poată cusă. Motorul puternic al Veritas Rachel funcționează atât de liniștit și cu o vibrație atât de mică, încât rămâne relaxat chiar și după câteva ore de lucru. În același timp, mașina procesează cu grijă materiale sensibile, cum ar fi satinul și șifonul. Pentru a se adapta optim fiecărui material, fiecare program de cusătură poate fi ajustat suplimentar în lungime și lățime. Acest lucru se realizează clar și rapid cu ajutorul a două butoane de reglare. Lungimea maximă și lățimea de 5 mm asigură flexibilitatea pentru a da viață ideală propriilor idei.

Set de accesorii: picior universal, picior pentru înșurubarea fermoarului, picior pentru scoaterea buclei, picior pentru cusut nasturi, picior ascuns, cheie tip L, cuțit/pensulă, set de ace SCHMETZ, ghid de tivire, bobine, placă pentru broderie/stopire, suport bobine, ax suport bobine, manual de utilizare.
Principale
Numarul de picioruși
4
Mecanismul de filetat
da
Control
Lățime max. zigzag-ului
5 mm
Lungimea max. cusătură
5 mm
Tip control
electromecanic
Reglarea lungimei cusăturii
da
Reglarea tensiunei aței
da
Funcţie Revers
da
Tighele
Tipuri de operatiuni
32
Cusut nasturi
da
Suprafaţa de lucru
"Mâneca libera"
da
Iluminare
Iluminare
da
Carcasă
Depozitarea accesoriilor
da
Informaţii generale
Greutate
7.5 kg
Culoare
alb
Garanţie
24
Dimensiuni (LxÎxA)
Producător si model
Producator
Veritas
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate