Echipament sportiv SUHS 10364 Accesoriu pt balansare si stretching piciorului din plastic FI-1747

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6816491
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6816491
Toate produsele
Balanța și extensorul de tendon achilian FI-1747 reprezintă un nou pas în dezvoltarea echipamentelor pentru fitness și fizioterapie. Construcția patentată prezintă modificări minore la prima vedere - dar acestea au ridicat nivelul de confort și eficacitate a antrenamentelor la un nivel superior. Totul se datorează opritorilor de pe extensor, care împiedică excesul de înclinare înainte/înapoi în timpul antrenamentului.

Vizual, extensorul pare a fi o pedala din două părți - pentru călcâi și talpă - cu șine semicirculare, conectate între ele prin traversă. Această soluție asigură ușurința extensorului fără a compromite rezistența. Materialul din care este fabricat este plastic ABS de înaltă rezistență, care este turnat sub presiune în forme speciale. Pentru a preveni alunecarea, partea inferioară a șinelor este echipată cu inserturi din cauciuc rezistent la uzură.

Antrenamentele cu acest extensor dezvoltă simțul echilibrului și cresc funcționalitatea tendonului achilean și a mușchilor gambei. În plus, acestea ajută la prevenirea afecțiunilor precum fasciita plantară, tendinita tendonului genunchiului și a ligamentelor gleznei.
Brand
Brand
SUHS
Principale
Tip
dispozitiv pentru masaj
Destinat
pentru stretching
Specificații principale
Producator
SUHS
Model
10364 Accesoriu pt balansare si stretching piciorului din plastic FI-1747
Informaţii generale
Culoare
albastru închis
Carcasă
Material
ABS-plastic
Informaţii generale
Garanţie
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate