Echipament sportiv inSPORTline 10377 Cronometru Sala CF10 IN25844

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6816502
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6816502
Toate produsele
Timerul compact pentru sala de fitness inSPORTline CF10 este o parte indispensabilă a antrenamentelor de grup, în special a celor care au loc în sala de sport. Acesta permite tuturor să urmărească cât timp mai este până la finalul antrenamentului. Acest timer afișează timpul scurs sau rămas și poate fi citit ușor de la distanță. Mai mult decât atât, în partea din spate are un magnet, ceea ce vă permite să alegeți creativ locul pentru plasarea sa - de exemplu, pe cadrele de oțel ale sălii de sport de acasă.

Deoarece dispozitivul este echipat cu o baterie reîncărcabilă, puteți să-l conectați la priză în timpul antrenamentului. Cu toate acestea, dacă nu doriți să faceți acest lucru, nu este necesar - acest lucru deschide noi posibilități pentru plasarea sa. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să selectați modul cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Timerul are toate modurile standard, inclusiv ceas, cronometru, numărătoare inversă, cronometru sau timer interval. De asemenea, puteți aprecia modul "Fight Gone Bad" (FGB) sau timerul Tabata.

FGB este un program dificil de 15 minute, care imită un meci de arte marțiale mixte: cinci minute de muncă și un minut de odihnă. Tabata este o formă de antrenament HIIT, scopul căreia este de a obține efect maxim într-un timp scurt. Pentru fiecare exercițiu, faceți opt runde de 20 de secunde de muncă intensă, urmate de 10 secunde de odihnă. În plus față de numărătoarea inversă a timpului, timerul este echipat cu un buzzer care vă va avertiza cu un semnal sonor la începutul/sfârșitul antrenamentului. De asemenea, puteți regla luminozitatea (având la dispoziție 3 niveluri diferite). Cu timerul pentru sala de fitness inSPORTline CF10, veți controla întotdeauna antrenamentul dumneavoastră!
Brand
Brand
inSPORTline
Principale
Tip
cronometru
Destinat
pentru antrenament
Specificații principale
Producator
inSPORTline
Model
10377 Cronometru Sala CF10 IN25844
Informaţii generale
Culoare
negru
Funcţii
Elemente funcționale
temporizator incorporat; afișarea timpului;
Indicaţie
Display
da
Carcasă
Material
plastic
Dimensiuni și greutate
Greutate
0.2 kg
Lungimea
15.5 cm
Înălţime
4.5 cm
Lăţime
2.2 cm
Informaţii generale
Garanţie
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate