Echipament sportiv Arena валик 8402860A-BL синий Combi L-60cm

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6816923
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6816923
Toate produsele
Durerile musculare și senzația de rigiditate după antrenament vă sunt cunoscute, iar căutați un roller cu o combinație optimă de pini și benzi? Atunci ar trebui să acordați atenție rollerului pentru yoga și pilates Point Diamond Pattern, care vă va ajuta să evitați aceste senzații neplăcute.

Scopul
Eliberarea miofascială este un termen fancy pentru auto-masaj, care ajută la reducerea tensiunii din mușchi și țesuturile conjunctive (fascii). Acesta se face cu ajutorul unui roller pentru yoga, efectuând diferite exerciții care dezvoltă și echilibrul și mobilitatea generală. Aplicând presiune pe diferite părți ale corpului, ajută la regenerarea mușchilor și la menținerea acestora în tonus. Acest lucru înseamnă că mușchii vor fi elastici, sănătoși și pregătiți pentru activitate în orice moment.

Descriere
Rollerul constă într-un tub gol din două straturi de etilen-vinil-acetat (EVA) - unul intern rigid și unul extern mai moale, care este acoperit cu o rețea de mici pini și benzi proeminente. Datorită acestei combinații, el are o rezistență mare la un greutate neglijabilă și, în același timp, pini sunt suficient de moi pentru a acționa eficient asupra țesuturilor corpului, fără a lăsa vânătăi pe piele. Materialul în sine are proprietăți excelente de utilizare - este elastic, rezistent la uzură, rezistent la razele ultraviolete și se curăță foarte bine. În plus, culoarea strălucitoare în care este vopsit nu se va estompa chiar și după mulți ani.

Cum se folosește
Ușurința de utilizare a rollerului poate fi observată în următorul exemplu de exercițiu. Stai pe jos și așează rollerul sub partea din spate a șoldurilor, apoi întinde picioarele, ținând călcâiele în greutate. Sprijinindu-te cu mâinile pe podea, ridică ușor fesele (plank invers). Deplasează-ți corpul înainte și înapoi, permițând rollerului să maseze mușchii coapselor. Celelalte părți ale corpului sunt lucrate într-un mod similar.

Beneficii:

Fabricat din materiale de calitate, astfel încât chiar și după utilizare îndelungată va arăta ca nou și își va păstra calitățile.
Dimensiunile compacte și greutatea redusă îl fac foarte convenabil pentru depozitare și transport.
Poate fi folosit pentru antrenamente, auto-masaj și fizioterapie atât acasă, cât și la sală.
Brand
Brand
Arena
Principale
Tip
rolă de masaj
Destinat
pentru pilates / pentru yoga
Specificații principale
Producator
Arena
Model
валик 8402860A-BL синий Combi L-60cm
Informaţii generale
Culoare
albastru închis
Carcasă
Material
spumă EVA
Dimensiuni și greutate
Diametru
14 cm
Lungimea
60 cm
Informaţii generale
Garanţie
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate