Echipament sportiv Arena шлем MTO микропорка тэк-до 87139XL

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6816962
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6816962
Toate produsele
Dacă practici arte marțiale, ar trebui să ai grijă de cea mai valoroasă activitate - creierul tău. De exemplu, purtarea unui căști de taekwondo PU MTO în timpul antrenamentelor și competițiilor. Poate fi achiziționat en-gros sau en-detail.

Scop
Această cască este folosită în taekwondo și este destinată protejării sportivilor împotriva loviturilor la cap și minimizării riscurilor asociate acestora pentru sănătate. Acoperă cele mai vulnerabile părți ale capului (tâmple, ceafă, frunte), protejează arcadele sprâncenelor de tăieturi, urechile de vătămări și previne rupturile timpanului.

Utilizarea căștii în taekwondo este obligatorie în timpul meciurilor de antrenament și la competiții de orice nivel. Prin urmare, acest element de echipament trebuie să fie în arsenalul luptătorului indiferent de nivelul său de pregătire sau locul unde se antrenează, fie că este un club al unei federații de taekwondo de importanță națională sau o sală mică, în care câteva persoane se antrenează pentru ei înșiși.

Descriere a echipamentului
Cască este realizată prin turnare sub presiune din poliuretan expandat dens și acoperită cu poliuretan rezistent la uzură. Această combinație îi conferă o bună amortizare și absorbție a șocurilor, împreună cu o rezistență ridicată la deformare și distrugere. Cască are o protecție suplimentară în jurul urechilor - acest lucru previne vătămarea lor în timpul meciurilor, orificiile mari de pe suprafață asigură o bună ventilare. În plus, pe partea interioară, dinspre frunte, există o bandă de material care împiedică transpirația să ajungă în ochi. Cască se potrivește strâns pe cap, iar curea elastică cu arici sub bărbie îi garantează o fixare sigură și împiedică deplasarea după loviturile primite. În același timp, forma sa oferă luptătorului un unghi larg de vizibilitate.

Beneficii:

Materialele de calitate garantează o utilizare îndelungată.
Clema reglabilă cu arici asigură o potrivire optimă.
Forma nu îngreunează vederea, asigură o ventilare bună.
Brand
Brand
Arena
Principale
Tip închidere
velcro
Tip
cască de protecție
Destinat
pentru taekwondo
Specificații principale
Producator
Arena
Model
шлем MTO микропорка тэк-до 87139XL
Informaţii generale
Culoare
alb
Carcasă
Material
poliuretan
Informaţii generale
Mărime
XL
Garanţie
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate