Set creioane simple 4buc HB cu radiera ErichKrause Amber 101, blister

promstore.md
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6818190
Toate produsele
022800456
079303039
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6818190
Toate produsele
Descoperă setul de creioane simple cu radieră ErichKrause Amber 101, care conține 4 bucăți și este ambalat într-un blister convenabil. Fiecare creion este un clasic creion de grafit hexagonal, confecționat din lemn de calitate și mine de tip HB. Fiecare creion este echipat cu o radieră, pentru o experiență mai comodă și mai practică în timpul desenului sau scrisului.
Aceste creioane simple sunt proiectate pentru a oferi o calitate superioară și o rezistență sporită. Lemnul de calitate și speciala prindere a minei garantează o durabilitate și rezistență la impact, iar mina de 2,2 mm nu zgârie hârtia și nu se fărâmă. Radiera de medie rigiditate este fabricată dintr-un material ecologic și hipoalergenic din cauciuc termoplastic (TPR), asigurând corecturi precise și fără urme.
Acest set de creioane ErichKrause Amber 101 este soluția ideală pentru școală, birou sau proiecte de artă și creație. Fiind compact și ușor de utilizat, acest set este perfect pentru a fi transportat în ghiozdan sau geantă.
Specificații principale
Producator
Erich Krause
Основные характеристики
Brand
Erich Krause
Categoria
Creioane simple
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate