Echipament sportiv sport LXI72014 Disc rotativ pentru fitness cu expandoare, 28 cm

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6819518
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6819518
Toate produsele
Discul rotativ este folosit pentru întărirea mușchilor abdomenului și șoldurilor.

Cu ajutorul său, nu numai că puteți arde câteva kilograme în plus, dar și îmbunătățiți tonusul general al mușchilor, lucrați asupra zonelor problematice. Discul de slăbire este ușor de transportat, puteți face exerciții cu el acasă sau la birou.

Beneficiile lucrului cu discul pentru sănătate

Starea de spirit se îmbunătățește și tensiunea musculară dispare, apar descărcări și schimbări - de aceea discul pentru sănătate este bine să fie utilizat în pauzele dintre munca la computer.
Se antrenează aparatul vestibular, se lucrează pentru îmbunătățirea coordonării în spațiu.
Corpul devine mai flexibil, se dezvoltă plasticitatea, elasticitatea articulațiilor și mobilitatea coloanei vertebrale sunt menținute.
Mușchii abdomenului, șoldurilor și feselor sunt antrenați și se formează talia.
Asigură o încărcătură optimă pentru inimă și vasele de sânge; practic, exercițiile pe discuri sunt o versiune ușurată a antrenamentelor cardio.
Datorită răsucirilor, se realizează un masaj al organelor interne. Îmbunătățirea circulației sângelui în organele situate în cavitatea abdominală duce la îmbunătățirea metabolismului și menținerea tonusului acestora. O jumătate de oră de exerciții pe discul de antrenament pentru slăbit permite arderea a 250-300 de calorii, ceea ce este un rezultat foarte bun. În plus, puteți face exerciții acasă, în condiții confortabile - ascultând muzică, urmărind un film sau un program TV. Rezultatul lucrului cu discul pentru sănătate este o figură subțire. Într-o lună de exerciții sportive, dacă le combinați cu alte tipuri de sport și o alimentație echilibrată, puteți pierde între 2 și 5 kilograme în plus, reduce talia cu 2-5 cm și îmbunătăți starea generală a corpului.
Acesta combină avantajele exercițiilor aerobice cu reflexoterapia. Discul va masca și stimula punctele meridianelor picioarelor, întărind sănătatea.
Brand
Brand
sport
Principale
Set
expander
Tip
disc pentru echilibru
Specificații principale
Producator
sport
Model
LXI72014 Disc rotativ pentru fitness cu expandoare, 28 cm
Dimensiuni și greutate
Diametru
28 cm
Informaţii generale
Garanţie
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate