Accesoriu pentru casă Levenhuk Wezzer SN10 Sauna Thermometer

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6829504
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6829504
Toate produsele
*Termometrul Levenhuk Wezzer SN10 este proiectat special pentru utilizarea într-o saună. Este extrem de important să se mențină un microclimat favorabil în baia de aburi și camera de relaxare, iar acest termometru ajută nu numai să pregătească în mod corespunzător încăperile, ci și să controleze orice tendințe negative de temperatură.

Dispozitivul este format din două elemente: blocul principal și o sondă de temperatură pe cablu. Din cauza prezenței componentelor electronice, unitatea principală nu poate fi instalată în baia de aburi; de obicei este amplasată în vestiar. Există două opțiuni de instalare: pe un suport de masă sau pe un suport de perete cu un șurub autofiletant. Sonda de temperatură este proiectată special pentru plasarea într-o baie de aburi - de obicei este atârnată la o înălțime mică lângă perete.

Toate măsurătorile sunt afișate pe ecranul încorporat al dispozitivului: de la unitatea principală - în jumătatea sa superioară, de la sonda de temperatură - în jumătatea inferioară. Pentru ambii senzori se determină și temperaturile minime și maxime. Unitatea principală determină suplimentar nivelul de umiditate a aerului.

Dispozitivul necesită baterii standard pentru a funcționa.
Principale
Tip
termometru pentru saună
Descrierea produsului
termometru și higrometru pentru saună
Alimentare
Tip alimentare
baterii AA
Сaracteristici
Instalare
montat pe perete exterior
Informaţii generale
Material
plastic
Culoare
alb
Garanţie
12
Producător si model
Producator
Levenhuk
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate