Accesoriu pentru casă Levenhuk Wezzer SN20 Sauna Thermometer

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6829505
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6829505
Toate produsele
*Levenhuk Wezzer SN20 este un termometru electronic pentru saune. Constă dintr-o unitate principală cu ecran și o sondă de temperatură externă pe un cablu flexibil. Conceput pentru a măsura temperatura în camera de aburi și în camera adiacentă și vă permite să mențineți cel mai favorabil microclimat acolo. Fiabil, precis în măsurători, are un design durabil. Bateriile standard sunt folosite ca sursă de alimentare.

Pentru a nu deteriora componentele electronice ale dispozitivului, în interiorul băii de aburi este instalată doar o sondă de temperatură, iar modulul principal este dus în camera următoare. Modulul poate fi așezat fie pe un raft (există un suport pliabil în spate), fie atașat pe o suprafață metalică folosind un magnet pe peretele din spate. Sonda de temperatură este de obicei fixată la o anumită distanță de podea, lângă perete.

Pe ecranul dispozitivului puteți vedea măsurătorile actuale de temperatură de la modulul principal și sonda de temperatură, precum și valorile minime și maxime ale acesteia. Modulul principal măsoară și umiditatea aerului. Ecranul are o lumină de fundal, care poate fi pornită apăsând un buton de pe panoul extern.
Principale
Tip
termometru pentru saună
Descrierea produsului
termometru și higrometru pentru saună
Alimentare
Tip alimentare
baterii AA
Сaracteristici
Instalare
montat pe perete exterior
Informaţii generale
Material
plastic
Culoare
negru / portocaliu
Altele
magnet pe peretele din spate
Garanţie
12
Producător si model
Producator
Levenhuk
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate