Accesoriu pentru casă Levenhuk Wezzer Tick H20 Timer

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6829566
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6829566
Toate produsele
* Cronometrul Levenhuk Wezzer Tick H20 este un gadget pentru cei care apreciază și își planifică timpul. Va fi util pentru a organiza multe lucruri mici pe parcursul zilei. De exemplu, puteți lăsa un vas în cuptor și puteți seta temporizatorul pentru timpul de gătire dorit - în acest fel nu se va arde nimic. Cronometrul este convenabil dacă luați în mod regulat pauze de la munca sedentară pentru a vă încălzi - vă va reaminti imediat acest lucru. Cronometrul este util și pentru cei care efectuează proceduri cosmetice la serviciu sau acasă, deoarece multe produse necesită respectarea strictă a timpului de aplicare.

Cronometrul funcționează cu baterii (nu sunt incluse în pachet), imediat după instalare este gata de utilizare. Pornirea și oprirea se efectuează folosind butonul tactil din partea de sus a ecranului. Dacă trebuie să resetați citirile, butonul ar trebui să fie apăsat timp de aproximativ 3 secunde. Afișajul este afișat mare și în contrast: minutele și secundele sunt disponibile. Există un control al volumului pe capacul din spate; puteți alege unul dintre cele 3 niveluri, inclusiv oprirea completă a sunetului.

Cronometrul are un suport magnetic, astfel încât poate fi agățat, de exemplu, pe ușa metalică a frigiderului. Există, de asemenea, o prindere standard cu șuruburi.
Principale
Tip
сronometrul
Alimentare
Tip alimentare
baterii AA
Сaracteristici
Instalare
de perete
Funcţii
Timer
da
Informaţii generale
Material
plastic
Altele
magnet pe peretele din spate
Garanţie
12
Producător si model
Producator
Levenhuk
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate