invito.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, str. Decebal 23/2
www.invito.md
6831032
Toate produsele
+373 22506355
+373 79457052
Contactele vânzătorului
Chisinau, str. Decebal 23/2
www.invito.md
6831032
Toate produsele

Boxeri barbatesc din bumbac, cu croiala lejera, imprimeu grafic, disponibili in 2 culori. Potrivire universala: lungime picior pana la jumatatea coapsei ?i talie joasa. Exista o elastica tunel moale in talie cu un mic logo ATLANTIC. Piesa se prinde cu doi nasturi.

Tricotajele sunt placute la atingere, durabile in utilizare ?i rezistente la temperaturi ridicate. In plus, are capacitatea de a absorbi bine umezeala, prevenind disconfortul cauzat de transpira?ia excesiva a corpului. Pret pentru 1 pereche.

Caracteristici de bază
Tip
boxeri
Mărime
XXL
Culoarea
albastru/gri
Caracteristici generale
Serie
Серия
Brand
ATLANTIC
Internet Cod
2MBX-050
Descriere
Boxeri barbatesc din bumbac, cu croiala lejera, imprimeu grafic, disponibili in 2 culori. Potrivire universala: lungime picior pana la jumatatea coapsei ?i talie joasa. Exista o elastica tunel moale in talie cu un mic logo ATLANTIC. Piesa se prinde cu doi nasturi. Tricotajele sunt placute la atingere, durabile in utilizare ?i rezistente la temperaturi ridicate. In plus, are capacitatea de a absorbi bine umezeala, prevenind disconfortul cauzat de transpira?ia excesiva a corpului. Pret pentru 1 pereche.
Componenta
100% bumbac
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate