Monitor bebe Lionelo Babyline View White

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6834598
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6834598
Toate produsele
Babyline View poate fi controlată folosind o aplicație specială Lionelo Smart, care nu numai că afișează imaginea camerei, ci și o controlează. Acest lucru înseamnă că părinții pot supraveghea copilul lor folosind smartphone-ul. Aplicația vă permite, de asemenea, să faceți fotografii și video și să împărtășiți imaginea din aplicație cu mai mult de un smartphone - puteți împărtăși imaginea cu celălalt părinte sau cu un tutore. Funcția AI garantează că camera urmărește mișcările copilului, asigurându-vă că copilul dumneavoastră va fi întotdeauna în cadru.

Intervalul de panoramare orizontală de 330°, intervalul de panoramare verticală de 55° și un unghi de vizualizare de 100° cu funcția de zoom de patru ori oferă o vedere perfectă a întregii camere. Dispozitivul poate fi fixat pe o suprafață plană folosind o bază de montare specială, permițându-vă să poziționați camera așa cum doriți.

Un sistem special de notificări informează utilizatorul despre mișcările și sunetele copilului, precum și despre orice modificări care nu se încadrează în intervalurile prestabilite. Babyline View este echipată cu un senzor special de temperatură și umiditate, care asigură condiții optime în încăpere.

Babyline View are o funcție de comunicație bidirecțională, astfel încât părinții pot nu numai să audă tot ce se întâmplă în camera copilului, dar și să vorbească cu el la distanță. Sunetele preinstalate - 4 leagăne, 2 tipuri de sunete și 2 sunete naturale - vor ajuta la liniștirea copilului cu ajutorul dispozitivului.
Principale
Distanta de operare
8 m
Senzor de temperatură
da
Tip
video monitorizare
Specificații principale
Producator
Lionelo
Model
Babyline View White
Comunicaţii
Tip de legătură
comunicare bidirecțională
Control cu smartphone
Tip de conectare
Wi-Fi
Control
Android, IOS
Сontrol de pe smartphone (Smart Home)
da
Moduri
Mod de videosupraveghere
da
Funcţii
Comunicare bilaterală
da
Senzor de mișcare
da
Indicaţie
Cântece de leagăn
da
Indicator
temperatură din odaie; nivel de zgomot;
Viziune de noapte
da
Alimentare
Tip alimentare
reţea
Carcasă
Material carcasă
plastic
Informaţii generale
Culoare
alb
Greutate
320 g
Dimensiuni (LxÎxA), cm
7,3x11,8
Inclus în set
husa din silicon / unitate copil cameră
Garanţie
24
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate