maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6839093
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6839093
Toate produsele
Adler AD 4815 este tocătorul de legume perfect pentru tine dacă cauți un dispozitiv care să îți facă mai ușoară pregătirea diverselor feluri de mâncare și să economisești timp în bucătărie! Acest tocător versatil vine cu cinci atașamente diferite care îți permit să feliezi, să razi și să tai diverse ingrediente rapid și precis. Nu trebuie să îți faci griji unde să păstrezi atașamentele. Adler AD 4815 are un suport încorporat care îți permite să le depozitezi pe toate într-un singur loc. Această soluție asigură ordinea și facilitează accesul la toate accesoriile. Piciorușele antiderapante sunt un alt avantaj al acestui tocător. Datorită lor, dispozitivul rămâne stabil pe blatul de bucătărie, garantând utilizarea în siguranță în timpul muncii intensive.

Atașamente:

Atașamentul D1 cu ochiuri mari este instrumentul perfect pentru feliat legume precum morcovi, castraveți, dovlecei, cartofi fierți, brânzeturi tari și chiar ciocolată. Datorită lui, vei pregăti salate și gustări delicioase într-o clipită.

Atașamentul D2 cu ochiuri mici este, de asemenea, excelent pentru feliat legume și alte ingrediente precum morcovi, castraveți, dovlecei, cartofi fierți, ridichi, ardei, brânzeturi tari și ciocolată. Aceasta este o opțiune excelentă pentru iubitorii de bucătărie care apreciază bucăți precise și fine.

Atașamentul D3 - feliator subțire - este instrumentul perfect pentru pregătirea legumelor precum morcovi, dovlecei, cartofi fierți, castraveți, ardei, ceapă, napi, varză roșie și albă, mere și brânzeturi tari. Poți pregăti cu ușurință ingrediente pentru salate sau alte feluri de mâncare.

Atașamentul D4 - feliator gros - va fi de asemenea excelent pentru tăierea legumelor precum morcovi, dovlecei, cartofi fierți, castraveți, ardei, ceapă, napi, varză roșie, varză albă, mere și brânzeturi tari. Vei câștiga capacitatea de a pregăti bucăți mai mari de legume sau fructe.

Atașamentul D5 - Răzătoare pentru piureuri - este un instrument pentru pregătirea piureurilor delicate de pâine uscată, alune, nuci, migdale, brânză parmezană, ciocolată, biscuiți și prăjituri. Perfect pentru a ajuta la pregătirea cremelor și pastelor delicioase care vor adăuga savoare felurilor tale de mâncare.
Producător si model
Producator
Adler
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate