Set de expandare LiveUp LS3218/MC art. 41440

sportmagazin.md
Contactele vânzătorului
str. Cojocarilor, 13
www.sportmagazin.md Toate produsele
60539888
68175554
22275076
Contactele vânzătorului
str. Cojocarilor, 13
www.sportmagazin.md Toate produsele

LiveUp LS3218/MC este un set ideal pentru clasele de Pilates, yoga și fitness. Cu ajutorul acestuia puteți întări aproape toți mușchii corpului fără a-i suprasolicita.

Setul include 3 expansoare tubulare cu diferite niveluri de rezistență, permițându-vă să alegeți sarcina optimă pentru antrenamentul dumneavoastră. Fiecare expandor are carabiniere pentru atașarea la mânere, precum și mânere căptușite și închizători Velcro pentru fixarea la glezne. De asemenea, este prevăzut cu un dispozitiv de prindere la bară și o husă practică pentru depozitare și transport.

Expanderul LiveUp nu numai că întărește mușchii, dar ajută și la îmbunătățirea coordonării, flexibilității și rezistenței. Această piesă versatilă de echipament de exerciții este potrivită pentru toată lumea, indiferent de nivelul de fitness.

Fabricat din cauciuc termoplastic de înaltă calitate și spumă de polietilenă, asigură o durată de viață lungă și un confort maxim în timpul antrenamentelor.

Folosiți-l pentru a încorda toate grupele musculare acasă sau în sălile de sport, precum și pentru reabilitarea după leziuni și intervenții chirurgicale.

Specificații principale
Producator
LiveUp
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate